2777
2789
عنوان

جدا زندگی کردن از خونه مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 38 پست
راه حلی پیدا نکردی

نه. اوایل ازدواج نمیدونستم شوهرم اینطوریه. من عاشقش بودم اما الآن که میبینم اولویتش اونان، ته دلم دیگه حسای اوایل ازدواجو ندارم.

منم بچه دارم و به اصطلاح قدیمیا میسوزم و میسازم...

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بزرگش که کردم چطوری خونه جدا بگیرم شوهرم درحدیه که کلا نباید جلوش اسم خونه بیاری

به وقتش میتونی بیاری عزیزم. الان دست رو نقطه ضعفش نزار. هواست به کوچولوت باشه و خودت . من سر همین حرفا تو شیردهی مریض شدم.

دختر خالم شوهرش وابسته شدید بود اینقدر که حتی طلاها و وسایل دختر خالم را بخشیده بود به مامانش سر هر مناسبت . حتی یه مجتمع داشتن همه داخلش زندگی میکردن خواهر برادرا و بساز بفروش بودن و پرمدعا. ولی بعد چندسال از شهرستان رفتن مرکز استان نشستن مستاجری. در واقع دخترخالم شوهرش را کند از خانوادش به هر قیمتی شد حتی رفتن مستاجری که زیر بار پدرشوهرش نره اون بخواد تصمیم بگیره

الان چکار‌ کنم کار از کار گذشته

صبر کن بچت خیلی کوچولوعه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

یعنی صبر باعث میشه خونم جدا شه

صبر کن تا اوضاع بهتر بشه و همسرت سمتت برگرده من خودم این شرایط رو گذروندم الان میگم کاش بیشتر صبر و تحمل می‌دانستم و آنقدر خودمو عذاب نمی‌دادم .بعد از زایمان بدن خیلی حساسه با حرص خوردن فقط خودتو مریض می‌کنی 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄