2777
2789
عنوان

بهش بگم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 41 پست
خیرببینی این دوره زمونه من خودم ب هیچکی اعتماد نمیکنم

زمونه بدی شده

آدم یه چیزایی میشنوه

انشالله یه روز برسه هیچکس احساس ناامنی نکنه

بخدا من تا حالا یکی دو بار دعوام‌ شده تو خیابون سر اینجور مسائل

پارسال زمستون یه دختره مامانش با ماشین میومد دنبالش 

اون شب سرویس زود رسید 

دختره پیاده شد مامانش فعلا نرسیده بود 

بیچاره ۵ دقیقه کنار خیابون وایساده بود ۱۰ تا ماشین واسش بوق زد 

تا مامانش رسید من اونجا بودم 

چند روز بعدشم دیگه کلا نیومد سرکار

مملکت خراب شده

❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تایپیک های جنسیتی نظر دادم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زمونه بدی شدهآدم یه چیزایی میشنوهانشالله یه روز برسه هیچکس احساس ناامنی نکنهبخدا من تا حالا یکی دو ب ...

این مملکت خودش ی خراب شدس دیگه چه برسه به اوضاعش من بوده با شوهرم بودم طرف عین گاو نگاه کرده یا دیده شوهرم کنارم نیست اومده جلو 

اسی از دختره خوشت میاد؟ارهه😂البته برای شوخی گفتم واقعا وجود همچین پسرایی حس امنیت میده

نه خوشم میاد نه بدم میاد 

اصلا نمیدونم اسمش چیه

تا حالا باهاش حرف نزدم

دلم برای مامانش میسوزه 

هلک هلک بلند میشه نصف شبی میاد سر خیابون جلوی دخترش

❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تایپیک های جنسیتی نظر دادم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

این مملکت خودش ی خراب شدس دیگه چه برسه به اوضاعش من بوده با شوهرم بودم طرف عین گاو نگاه کرده یا دیده ...

انشالله نسل این آدم ها منقرض بشه

نه خوشم میاد نه بدم میاد اصلا نمیدونم اسمش چیهتا حالا باهاش حرف نزدمدلم برای مامانش میسوزه هلک هلک ب ...

شما قصدتون خیره میدونم من وقتی توی خیابون از جاده رد میکنم ی بار کفشم پاشنه داشت و خیابون شلوغ ی مردی اومد کنار من تا بتونم برم اونور انقد حس خوبی بود حس امنیت توی این زمونه ی بد. ولی شما چون شبه بحثش یکم پیچیدس اگه یکی دیگه جای شما بود بااینکه قصدش خیر بود ممکن بود بگه بعدا واسم حاشیه پیش میاد بیخیالش

ولی شما اول ب خودش بگین بعد اگ گف باشه یکی دوبارم وقتی مامانش میاد باهاشون برین حرف بزنین تا شمارو بشناسه اعتمادکنه

شما قصدتون خیره میدونم من وقتی توی خیابون از جاده رد میکنم ی بار کفشم پاشنه داشت و خیابون شلوغ ی مرد ...

من دوست دارم به بقیه احساس امنیت بدم 

تا حالا سر این موضوع هم یکی دو بار دعوام شده 

پارسال زمستون یه دختره مامانش با ماشین میومد دنبالش 

از این ماشین چینی ها داشت

یه شب سرویس زود رسید مامانش فعلا نیومده بود 

بیچاره ۵ دقیقه کنار خیابون وایساده بود ۱۰ تا ماشین واسش بوق زدن 

منم تا مامانش اومد اونجا موندم

ولی خب تابلو بازی درنیاوردم که دختر بفهمه

طرف با یه امیدی میاد سرکار 

حالا یه نفرم بره خفتش کنه

من دوست دارم به بقیه احساس امنیت بدم تا حالا سر این موضوع هم یکی دو بار دعوام شده پارسال زمستون یه د ...

مرسی از کمکتون ب خانوما.حالا شما توی شهربزرگین یا کوچیک و سنتی متاسفانه انقد جامعه بد شده ادم نمیدونه از چی گله کنه از خفتگیرای خیابونی یا از همسایهای فضول ک پشت سر ادم حرع درمیارن ساعت ۱۲ با ی پسر تو خیابون راه میره

مرسی از کمکتون ب خانوما.حالا شما توی شهربزرگین یا کوچیک و سنتی متاسفانه انقد جامعه بد شده ادم نمیدون ...

دیگه جلوی دهن مردم رو نمیشه بست

مخصوصا همسایه ها

دیگه جلوی دهن مردم رو نمیشه بستمخصوصا همسایه ها

حالا بهشون بگین شاید قبول کردن.اخه فقط خفت گیرا و همسایها ک نیستن سگای ولگرد خیابونیم هستن شما دورادور حواستون باشه ی پیرزن با ی دختر بازم گناه دارن

استارتر گفتی بهش ؟نتیجه چی سد

سلام 

نه نگفتم

روم نمیشه باهاش حرف بزنم