2777
2789
عنوان

دعا نویسی ک عکس میخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 75 پست
اینی ک من میکم رایکان میبینه

شما اعتقاد دارین؟

خب مگه طلسم زمان نداره؟من اعتقادی ندارم میگم ب پیشنهاد کسی قبول کردم 

طرف میکه برای بابات طلسم نوشتن اخه بابام فوت کرده چند سال 

ولی بابام اخراش ی جوری بود مدام میکفت دود میبینم 

آدم میبینم 

همین برام عجیب همین قلقلکم داد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اعتقادی ب دعا نویس ندارم با وجود همه ی مشکلاتی ک تو زندگی داشتم ی بار هم سمت این چی ا نرفتم ولی ب ...

به اعتقاد من وشمانیست،،،حسود وبدخاه همه دارن

من گرفتاریم زیادفه بایدفکری کنم

به شماهزینروچندگفت؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

بعد از فوت پدر که ستون خونه است همه بچه ها غرق میشن این طبیعیه اگه مادرت زنده است وظیفه ایشونه بچه ها رو کمک بده باهاشون صحبت کنه که خانواده پشت هم باشن تو مشکلات کنار هم باشن اگه مادرت مدیریتش خوب نیست بدون مشکلاتتون منشاش مادرتونه طلسم نیست عزیز من دنبال این چیزا نرو تو همه خانواده ها این مشکلات هست

شما اعتقاد دارین؟خب مگه طلسم زمان نداره؟من اعتقادی ندارم میگم ب پیشنهاد کسی قبول کردم طرف میکه برای ...

اعتقاد دارم 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید معجزه بشه