2777
2789
عنوان

پسرم کی اشاره میکنه ب چیزی🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 62 پست
خب مگه همین دست درازکردن زبان اشاره محسوب نمیشه؟

این میشه برداشتن

باید مثلا بگی کتاب بده بمن بیاره بده بهت

یا ب چیزی اشاره میکنی بببینه متوجهش بشه

پسرفت رشدی نباید داشته باشه

مثلا تا ماه پیش میگفته بابا الان نمیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این میشه برداشتنباید مثلا بگی کتاب بده بمن بیاره بده بهتیا ب چیزی اشاره میکنی بببینه متوجهش بشهپسرفت ...

اشاره کنم ب چیزی بعضی وقتا دستمو نگاه میکنه بعضی وقتام میدونه ب چی اشاره میکنم

اگه چیزی در تیررس نگاهش باشه بگم بهم بده اره میده بهم

منتظر تو دلیمم دعاکنید زودتر بیاد تو بغلم الان ۱۳هفته شه🥹❤️
مگه چکاپ بهداشت نمیبری؟فک کنم ۱۵ماهگی یه فرم‌میدن پر کنی

عزیزم اصلا تاحالا بهم فرم ندادن

بعپش من برا واکسن میبرم فقط بهداشت

که واکسن۱۸ماهگیش میبرم

مگه قراره همه چیا بفهمید استارتر هم اگر ادمی مثل تو باشه بیخیالش میشه ولی اگر مادر دلسوزی باشه حتما ...

شما من ندید میگم‌ یک آدم معتقد به طالع بینی و این مزخرفاتی و قطعا واسه همین اسم رو پرسیدی 

معلومه که من اگه جاشون بودم حرفتون برام مهم نبود 

چون این به تنهایی مسئله نگران کننده ای نیست 

عزیزم اصلا تاحالا بهم فرم ندادنبعپش من برا واکسن میبرم فقط بهداشتکه واکسن۱۸ماهگیش میبرم

من یادم‌نی چند ماهگی بود.ولی مطمینم ۱۸ماهگی نبود.قبل هجده ماهگی ۴صفخه فرم‌پر کردم

درباره کارهایی که بچم میکرد

همسرم،پسرم،آرامش زندگیم معجزه خداوند
چرا میشه ولی اگر تا ۲۴ ماهگی زیاد تغییر نکرد واجب میسه ببریش من تو این حوزه فعالم حتما چیزی میدونم ک ...

میشه ی سوال بپرسم

دلیل پرسیدن اسمشو بهم میگی

چون‌یکی دیگم یبارازم‌پرسید کنجکاو شدم

اسمشم ک گفتم بهت آرتیا

اشاره کنم ب چیزی بعضی وقتا دستمو نگاه میکنه بعضی وقتام میدونه ب چی اشاره میکنماگه چیزی در تیررس نگاه ...

بچت ی ویزیت ببر بزار متخصص نگاه کنه نطر بده اینجوری خیالتم راحت میشه.طبق تاپیک های قبلیت حتما ببر

بچت ی ویزیت ببر بزار متخصص نگاه کنه نطر بده اینجوری خیالتم راحت میشه.طبق تاپیک های قبلیت حتما ببر

اره حتما حتما میبرم ولی فک نمیکنم درحوزه اطفال باشه حس میکنم باید ببرم روان پزشک