2777
2789

سلام دوستان یکی از همکارام خیلی شوخی میکنه من هی اخم‌میکنم هیچی نمیگم ولی عین دلقک ها یه چی‌میگه هی مثلا خسته شدم چکار کنم

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی تاپبکتو به موقع دیدم.دقیقا شوهر من همین رفتارا با همکار خانمش کرد تازه بهش پیام داده بود زنمو طلاق میدم باهم ازدواج کنیم دونفری فلان قد حقوق بگیریم چقد بهش پیام داده بود.زنه هم توپیده بود بهش تا اینکه گوشیشو میبره نشون رییس شرکت میده اونم اخراجشون کرد ابرو جفتشون رفت و منم دارم جدا میشم 

خواهرانه بهت میگم برین تو دهنش بخاطر ابروت و زندگیت شده به شوهرت بگو بکشدش یه گوشه ادبش کنه

وقتی اون دور و وره زنگ بزن شوهرت قربون صدقش برو بگو شوهرت بیاد دنبالت چند وقت

بخاطر سقط میانمون یکم شکر آب شده ولی ایده خوبیه بیاد ت بخش دنبالم 

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

اسی تاپبکتو به موقع دیدم.دقیقا شوهر من همین رفتارا با همکار خانمش کرد تازه بهش پیام داده بود زنمو طل ...

اخی عزیزم نمیتونم به شوهرم بگم میگه نرو دیگه سرکار و .. من بخاطر سقط گوشه گیر شدم عی قبلا زیاد به خودم نمیزسم عصبی هم شدم و حرف زیاد نمیزنم اینم رو مخم شده دعا کنید راحت شم

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

نخندیدم میگم اخم میکنم چکار کنم دیگه

اخم نکن تا مسخره بازی درآورد برو دنبال کاری خودتو مشغول کن ندید بگیر بهشو

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
اخم نکن تا مسخره بازی درآورد برو دنبال کاری خودتو مشغول کن ندید بگیر بهشو

وقتی حرف میزنه انگار روی مخمه دلم میخواهد آتیشش بزنم مرتیکه رو ..

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️