2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید لج کرده

آره همینه میدونم بعد زده بلاک کرده به خواهر شوهرم هم سپردم چن لباس برام بفرستین از اتاقم شوهرم اجازه نداده بهش برگشته بهش گفته حق ندارید براش چیزی بفرستین خب تکلیف چیه الان

دلیل قهرت چی بوده؟

خیانت های مکرر تلفنی بیشتر بوده بار آخر دیدم داشت قرار میذاشته زد زیرش که من اونو پیامو نفرستادم بعد گفتم‌منو برسون خونه ی بابام

الان نه مشکلو حل میکنه نه خرجی بچشو می‌فرسته بعد سپردم برام وسایلمو بیارن چن ‌دست لباس از اتاقم برگشته گفته چیزی براش نفرستین

برا چی رفتی قهر؟

چن بار پیام تماس اینا تو گوشیش دیدم دعوا کردم قول داد قسم داد تکرار نشه الان این سری آخر پیام دیدم توگوشیش داشت قرار میذاشت دعوامون شد زد زیرش که یکی دیگه اون پیامو فرستاده منم گفتم منو برسون خونه ی بابام

بچه رو بفرست پیشش بزار نگه داره

کسی که هرز میپره حقشه

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

پس چرا پیگیرشی؟

بچه ی یه ماهه دارم نه براش خرجی می‌فرسته نه چیزی حتی سراغشم نمیگیره من این همه هزینه رو چجوری میخوام بدم یه طرف هم خونوادم میگیرن باید بیاد تکلیفو مشخص کنه مگه شهر هرته

خیانت های مکرر تلفنی بیشتر بوده بار آخر دیدم داشت قرار میذاشته زد زیرش که من اونو پیامو نفرستادم بعد ...

خب خیلی اشتباه کردی ک رفتی خونه بابات اون ک کاراشو کرده و بارفتنت راحت‌تر انجام میده و این وسط تویی ک زیر بار مسئولیت رفتی و تهش دست از پا درازتر برمیگردی

خب خیلی اشتباه کردی ک رفتی خونه بابات اون ک کاراشو کرده و بارفتنت راحت‌تر انجام میده و این وسط تویی ...

دیگه اون موقع به ذهنم نرسید هزار بار قول داده بود باز تکرار کرد راهی به ذهنم نرسید

عزیزم اگه به بچه شیرخورتومیدی اصلانفرستش پیش باباش که خیلی صدمه میبینه

ن شیر خشک میدم ولی کلی خرج شیر و پوشکش میشه این بی مسئولیت یک بارم سراغشو نگرف و نمیزاره برام وسایلمو بفرستن