2777
2789
عنوان

امشب دیگه همه چی تموم شد

388 بازدید | 26 پست

چقدر حالممم بدههه چقدر گریه کردم یعنی ی ادم انقدر میتونست پست باشه اگه اون یبار میومد جلو اشتی میکردم نیومد و امشب هم پدرو مادرش و دایش اومد جلو فکر میکردم بازم اشتی میکنیم اما این دفعه فرق داشتن نتونستم دوباره ببینمش خودش نیومد بود من از سر لجبازی گفت طلاق میخوام اونا هم قبول کردن مادر شوهرم خیلی خوشحال بود 

اگه خواستین بهتون میگم چرا جدا میشم 

تو دوره طلاق اگه دوباره ندیدمش چی گفتن باید فردا بریم دفتر قصایی گفتم اونجا میبینمش اما نه بعدش گفت باید برید کافی نت ت سایت ثنا ثبت کنینن اگه طول دوره طلا نیاد جلو چی اگه دوباره نبینمش 

نمیدونم این حس دوست داشته یا وابستگی 

17سالمه و 17ماه ک نامزد بودیم اولش بهش حس نداشتم اما الان نمیدونم چرا بعد 50روز ک بی خبر بودم بعد امروز داغون شدمم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه واقعا تموم شددد کاش میتونستم اما نمیشههههه😢

من نمیدونم مشکلاتت در چه حده ولی اگر واقعا همسرت رو دوست داری تلاشت برای زندگیت رو بکن ولی اگر نه مشکل جدی داری تحمل دلتنگی الان خیلی بهتر از اینده هست

خب اگه دوسش داری چرا میخوای جدابشیاگه واقعا میخوایش و مشکلی نداره آشتی کن باهاشکه بعدها حسرت عشقش به ...

اگه بدونی از سر چی طلاق میگریم خندتت میگرهه 

ما واسه هم میموردیم نمیدونم چرا اینجوری شد نمیدونم یکی یادتش داد اما چیی فقط یک اخلاق نداشت تند رو بود