2777
2789
عنوان

حالم از ازدواج بهم میخوره

381 بازدید | 18 پست

یاور کنید جدی میگم 

من ۲۳شالمه 

تاحالا با هیچ پسری تو رابطه نیودم 

کلا بهشون رو نمیدم

چون بدم میاد ازشون خیلیییی لاشی و بیتربیتن 

امروز خبر قتل یه دختر دیگه یه وسیله همسر سابقش شنیدم اعصابم خیلییییییییی خورد شده 

دیگه حالم از ازدواج بهم خورد 

میترسم از مردا 

شما حسشون نسبت یه ازدواج چیه

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۱ سالمه

الان بگن بین شوهر و سرطان یکیو انتخاب کن دومیو انتخاب میکنم😂از بچه دار شدن خیلی متنفرم خیلیی  

تاحالا دوس پسر واقعی هم نداشتم

یکی بود در حد مجازی چت کردم فقط

دوس دارم تا اخر مجرد بمونم پول دربیارم ولی  نظرات بقیه هم اینطوری عذابم خواهد داد مثلا میگن خاستگار نداره و ترشیده. 

حسم خوب بود از اول الانم راضیم و همون چیزایی که تصور میکردم همششش تک به تک داره اتفاق میوفته به مغزت ...

معزم میگه ایندمو بسازم و از نرای عوضی دوری کنم

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

همه مردان ذاتا بد نیستن همون‌طور که بین ما خانما خوب و بد هست بین اونا هم هست فقط 

باید با آگاهی و دانایی کامل کیس ازدواج مناسب و عاقلی انتخاب کرد 

میشه با ازدواج هم خوشبخت بود 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛