2777
2789
عنوان

یه سوال اگر نامزدتون بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1870 بازدید | 76 پست
روم نمیشه ،بعد مثلا جوابشو بدم دیگه فکر نکنه خوشم اومده فردا بدترش بگه؟

به نظر خودت بچه پرروعه

این اولین حرفشه در مورد این چیزا؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هورمونهاش زده مغزش

ری اکشن بده فقط به پیامش

یا بگو هرچی قسمت باشه

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)||

پیام صبح بخیر و شب بخیر هم می‌فرسته ؟چند وقت یکبار بیرون میرید؟

یادش بخیر

صبح بخیر شب بخیر

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

من گفتم انشالله الان ازش بچه دارم

والا ما نزاشت دهن باز کنیم اجازه هم نگرفت

تو خوبه یه انشالله گفتی

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

اینا شگردای ذاتی پسراس

یعنی روش فکر نمی کنن ولی انجامش می دن

تو دوره آشنایی دختره رو می برن تو فاز احساسی که بعله رو بگیرن

اما خودشون قشنگ منطقی فکراشونو می کنن و ممکنه بعد از آشنایی به راحتی بگن بهم نمی خوریم و تمام

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

نمیدونم اصلا جواب ندادم

کاش دختراس باحیایی مثل شما زیاد بشن ایموجی های مسخره ی 🙈😢یا ..مفرستین من اگه بخوام با کسی ازدواج کنم در جواب این حرفم این ایموجی هارو بفرسته با خودم میگم این دختر تحربه داره هیچی خم م۴رستی بهتره چون طرف قصدش ازدواجه بیشتر عاشقت میشه از اینهمه حیا

به نظر خودت بچه پرروعهاین اولین حرفشه در مورد این چیزا؟

اره اولین حرفشه،یعنی عکس خونه رو فرستاد گفت ان شاالله این خونه آیندمونه منم گفتم ان شاالله به خوبی و خوشی توش زندگی کنیم و بخندیم 

بعد  گفت ای جونم برسه روزی که بغلت کنم تو خونه خودمون 

بعد من دیگه غیب شدم 😂😂

یه لایک واسش بفرستم؟😂😂😂

نه دختر لایک نکن  اون دختره هست دستش روی صورتشه اونو وایسا پیداش کنم 

نیستش نمی‌دونم چرا اگر داری همون بفرست 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»