nazgol69mk مدیر عضویت: 1403/10/19 تعداد پست: 2989 عنوان دیروز یک مجلس عروسی دعوت بودم بیاین تعریف کنم | مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 17 پست داماد خیلی خیلی خیلی خوشگل تر از عروس بود چشم رنگی وسفید وقت بلند اصلا قابل قیاس با دختره نبود دختره قد کوتاه وتپل وخیلی زشت و سبزه همه یجوری نگاهشون میکردن من که خودم یکه خوردم ولی بقیه خیلی پشت سرشون حرف میزدند بنظرتون اینجور اختلاف قشنگه؟ 1404/08/19 | 00:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
naziiiiiiiiiiiii6971 عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 15800 علف ب دهن بزی شیرین میاد شما ظاهرو دیدید داماد باطنوبعدم هرکی ک سبزس یا کوتاس یا چاقه یا لاغره حق نداره زندگی کنه حق نداره ازدواج کنهسطحی نگر نباشید عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
bud عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 13075 من نمیسوزم عزیزم فقط واکنش اطرافیانشونو میدیدم برام عجیب بود زشت بود همه چیز نیس اخه شاید واسه داماد قشنگ بوده عشق همینه دیگه اگه همه سلیقه شون قد بلندو سفیدو چش ابرو مشکلی باشه که برای بقیه چیزی نمیمونه میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️