چقدر مادرای همه نخود به دهنشون نمیخیسه حالا مادر من دهن قرص منو خواهران هرچی بشه به خاله هامون میگیم ...
وا راست میگه چرا میگین شکماتون پاره میشه حرف نگه دارین؟ من خیلی دهنم سفته خیلی خیلی خانواده پدریم اینجورن خانواده مادریم دهن لقن خیلی حرص میخورن از دست ما
شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟ روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی لطفا لایک نکنید
انلاین بخدا موساد باید اینارو استخدام کنه بزاش سناریو درست کنن بگو چجوربه ذهنت رسید بمن چی بگی زن
😂😂😂😂
من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂 آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨
وا راست میگه چرا میگین شکماتون پاره میشه حرف نگه دارین؟ من خیلی دهنم سفته خیلی خیلی خانواده پدریم ای ...
ما گروه خانوادگی داریم با خاله هام خیلی هم دوستشون داریم برا همین راز هامون میگیم پیششون اما مامانم دهنش مثل چسب هیچوقت هیچی نمیگه جایی اما به بابام بگم این حرف رو به کسی نگو میگه بین من و تو و ملت ایران مخفی میمونه😂
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
کاش مامان منم عین مادر شما بود چند وقت پیش خواهرم گفت با ی پسر برزیلی تو اینستا اشنا شدم چت میکنیم ص ...
😂😂😂 چه خاله ای من سر یکی سر خالم میذاشتم که رل زدم و عکس بازیگر ترک نشونش دادم باور کرد و هی منو نصیحت میکرد😂
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم