2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماره ای ندارین ازشون

عمل قوز قرنیه هم دارن 

شماره از نت بردار 

با کد ملی وقت بگیر برو عالیه قیمتهاشون

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

نمی‌ده کاش میداد نمی‌دونم چکار کنم میگن دکتر شیراز خوبه🥲🥲😭

لنز بزن من همسرم این مشکل رو داره لنز میزنه و توی نوبت هست ببینیم کی برای لنز ارز واریز میشه وارد کنن عمل کنه عملش هم دکتر گفت مال این پیوند نیست از ایناس لنز رو براش میکارن هزینش رو اعلام نکردن هنوز 

عمل سختیه

کی به شما گفته سخته 

به یه نور مادون قرمز نگاه میکنی و تمام 

یه رب کلا عمل هست 

خیلی هم ارزون هست 

سال ۹۵ یا ۹۷ بود صد هزار تومن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

لنز بزن من همسرم این مشکل رو داره لنز میزنه و توی نوبت هست ببینیم کی برای لنز ارز واریز میشه وارد کن ...

لنز گرفتم جوابگو نیست بخدا دو تومن هزینه کردم چند سال پیش هیچی به هیچی خیلی پشیمونم 

میشه بگید همسرتون چند هس آستیگمات ؟ من الان کجا برم و بنظرتون لنز بزارم داخل چشم خوب میسه؟

من اینو انجام دادم الان برای خوب شدن دیدم باید یک عمل سخت کنم

اها عمل برداشتن عینک داری 

اونم سخت نی نگران نباش 

همین برو فارابی 

اونا خیلی حالیشون هست