2777
2789

موضوع برای من نیست برای دختر داییم هست 

کنارمه میخونه جواباتون رو بنظرتون این دختر به این خانواده نمیخوره؟ 

دختر داییم سه ساله با یه پسره توی رابطه است که تازگی پسره خیلی اصرار داره که رابطه رو جدی کنه اول شرایط پسره رو میگم 

پسره ۳۲ سالشه دندون پزشکه از نظر قیافه معمولیه ولی خب از نظر هیکل و تیپ خوبه اخلاقی هم مورد پسند بوده از نظر مالی ولی از خانواده دختره خیلی بالاترن پدر پسره جراحه مادرشون هم پزشک عمومی 

دختره هم ۲۵ سالشه دانشجوی دندون پزشکی هست مشاوره کنکور هم انجام میده قیافه خوبی داره به شدت خوش استایل هست و باشگاه میره کلا با دیسیپلینه دختر خوش اخلاقی هم هست داییم کارگر بودند بازنشسته شدند و زندگیشون خیلی معمولیه یه خونه قدیمی با وسایل خیلی قدیمی و ماشین پراید و وانت بار همین 

یه مشکل دیگه هم که هست اینه که داییم توی وقت ازادش با وانت ضایعات جمع می‌کنه و میفروشه که هرچی دخترداییم میگه این کارو بذار کنار انجام نمیده هر چند داییم همیشه از نظر مالی چیزی کم نگذاشته و خیلی زحمت کشیده براش

الان دخترداییم کلا میخواد باهاش به هم بزنه میگه نمی‌خوام غرورم از بین بره یا بهم از بالا نگاه کنن شما بگین

دخترداییم میگه نمی‌خوام با این وضع بگم بیان امید داشت داییم قبول کنه توی این مدت ولی نشد خانواده پسره هم زیاد انگار مایل نبودن ولی با پافشاریه پسره اونام قبول کردن

من میگم پسره خودش می‌دونه دایی وضع مالیشون معمولیه وگرنه اگه دنبال پول بود اصلا از اول نمیومد جلو شما بگید ...

اگه کسی بهت ماهیگیری یاد داد توی رودخونه ی اون ماهی نگیر 

دخترداییت خیلی عاقله

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم چرا دختر داییت اعتماد به نفس نداره؟ داییت پول حلال دراورده و زحمت کشیده، دختر داییت هم حتی اگه با این اقا ازدواج نکنه قراره کار کنه و انشاالله وضع مالیش بهتر بشه، مهم اون اقاست که همینجوری قبولش داره، چرا میخواد لگد به بختش بزنه؟ 

بهترین کار جداییه چون سدکوفت میشه

خودش به زبون میگه ولی می‌دونم واقعا دوسش داره بار ها هم خواسته جدا بشن ولی پسره نداشته 

به نظر شما این دختر چیزی کم داره و به این خانواده نمیخوره ؟

نه هیچی کم نداره ولی از روی احساس تصمیم نمیگیره منطق رو نگاه میکنه آینده نگره و بسیار باهوش

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
بنظرم حق با دختر داییته اگه خونوادش هم از اول مایل نبودن بعداً باهاشون به مشکل میخوره ردش کنه بهتره

اخه چرا بدبخت بشه؟ اون اقا پسر دوسش داره، خودش هم هم رشته اقاست، وضع مالیشون عالی نیست ولی دستشون به دهنشون میرسه، من اگر جای این خانوم بودم هرگز اجازه نمیدادم کسی بهم سرکوفت بزنه به پدرم هم افتخار میکردم

تضاد طبقاتی متأسفانه خیلی مهمه ،دخترداییت بهترین کارو میکنه رد میکنه ،خودش که انشاالله آینده اش تامین هست چه نیازی به شوهر پولدار داره، تازه در آینده میتونه به خانواده اش هم کمک کنه

عزیزم چرا دختر داییت اعتماد به نفس نداره؟ داییت پول حلال دراورده و زحمت کشیده، دختر داییت هم حتی اگه ...

نه اصلا جلوی پسره اینطوری نبوده که خودشو پایین ببینه اصلا همچین آدمی نیست ولی نگرانه بعد ها خانواده اش باهاش بدرفتار کنن چون الانم زیاد مایل نبودن