2777
2789
از نظر سنی از پسره سر تره یعنی مثلا ی ده سالی ازش بزرگ تره؟

۷ سال اختلاف سنی دارن ولی پسره بیشتر میزنه از نظر قیافه 

اگه کسی بهت ماهیگیری یاد داد توی رودخونه ی اون ماهی نگیر 

اگه پسره واقعا دختر داییت رو دوست داشته باشه بنظر من مشکلی نداره 

اول اینکه خودش داره با چشم باز انتخاب میکنه پس سرکوفت زدن منتفی واقعاا

دوم  موقعیت  خود دختر داییت خیلی خوبه

ولی فقط اینکه اگه دختر داییت بتونه نظر پدر و مادر پسره رو جلب کنه اکیه درسته اولش مایل نیستن زیاد ولی اگه خود دخترو دوست داشته باشن و ازش خوششون بیاد مشکلی نداره دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما در دهان و ذهن ادم های اطرافمون نیستیم سرکوفت زدن از هر کسی بر میاد حتی اونی که انتظارش رو نداری

پس اگه این باشه ممکنه فردا روزی با کسی ازدواج کنه که وضع مالیشون همسنگ باشه ولی بازم سرکوفت بشنوه،تو نی‌نی سایت نمونش رو کم ندیدیم، حداقل با کسی ازدواج کنه که دوستش داره و ارزش سرکوفت شنیدن داشته باشه، بعدم اخه یه جراح و دوتا دندونپزشک مدام یا مطبن یا بیمارستان کی وقت میکنن سرکوفت بزنن

من که میگم اینطور نیست دختره از نظر ظاهری خیلی از پسره سره هم از نظر سنی فقط از مالی تضاد دارن

اگه باصبر و حوصله هست و حرف های اطرافیان تاثیری روی زندگی و ارامشش نداره قبول کنه خانواده ها با هم اشنا بشن بعدا تصمیم جدی تری بگیره

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
منم میگم قبول کنه چون هم از نظر ظاهری خیلی سرترع هم پسره پولکی نیست

منم موافقم. هیچی از دست نمیده. ول کنه این غرور بچگانه رو. اگه قبول نکنه تا عمر داره خودشو سرزنش میکنه سر ریسکی ک میتونس زندگیشو زیر و رو کنه

پس اگه اون خانواده اهل سرکوفت باشن، جراح بودن و پولشون رو بزارن در کوزه ابشو بخورن، چون اینجوری معلو ...

نه همچین رفتاری رو ندیده تا بحال ازشون خیلی هم خانواده محترمی بودن ولی میگه نگرانم بعداً تغییر کنن 

پس اگه این باشه ممکنه فردا روزی با کسی ازدواج کنه که وضع مالیشون همسنگ باشه ولی بازم سرکوفت بشنوه،تو ...

اگه به جملم دقت کرده باشید گفتم که از هررر کسی بر کیاد یعنی همه آدم ها با هر شخصیت و سبک زندگی ای

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

چ وضعیت سختی... 

واقعا منم دو دلم ولی تنها راهی ک جلو پات میزارم بزاری بیان جلو رفتار خانوادش ببینی برا تو شوهر پزشک قطعا کم نیس قطعا ولی خب دکتر جراح و ضایعاتی برای خانواده اونا بیش ازحد بی کلاسی ک بازم بر میگرده به فیس و افاده اونا ک شاید دکتر باشن ولی خاکی باشن و خودت براشون مهم باشی یک فرصت به خودت و دوست پسرت بده ولی اگه رفتار خوبی ندیدی ترجیح من کات کردنه چون خانواده مهمه اونم این همه اختلاف طبقاتی واقعا زیاده 

منم موافقم. هیچی از دست نمیده. ول کنه این غرور بچگانه رو. اگه قبول نکنه تا عمر داره خودشو سرزنش میکن ...

آره درسته واقعا ولی خیلی مغروره و اگه باهاش بدرفتاری شه مطمئنم طاقت نداره 

نه همچین رفتاری رو ندیده تا بحال ازشون خیلی هم خانواده محترمی بودن ولی میگه نگرانم بعداً تغییر کنن

من اگه بودم حتما قبول میکردم بیان اشنا شیم و بعدا با رفتارم دل خانواده پسره رو هم به دست میاوردم. 

من اگه بودم حتما قبول میکردم بیان اشنا شیم و بعدا با رفتارم دل خانواده پسره رو هم به دست میاوردم.

چه جور رفتاری مثلاً ؟

چه جور رفتاری مثلاً ؟

خوش رو بودن،با مادر پسره از در دوستی وارد شدن، اداب اجتماعی رو رعایت کردن، اگر ظاهر براشون مهمه به سرو وضع و لباس پوشیدنم توجه میکردم، اگه بیان خونه تو پذیرایی چیزی کم نمیزارم.یه جوری از زیر زبون پسره بکشه که مامان باباش دوست دارن عروسشون چجوری باشه. 

ز پسرعمم یه عروسک واقعیه هیچی کم نداره ولی خانواده عمم مخالف بودن همه ولی پسرعمم عاشقش بود وجلوی همه ...

اونا هم اختلاف طبقاتی داشتن؟ خوشبخت هستند الان ؟

اونا هم اختلاف طبقاتی داشتن؟ خوشبخت هستند الان ؟

اره خانواداش در برابر خانواده عممم خداییش پایین تر بودن 

ولی زنش شاغل یا شغل خاصی نداشت فقط نقاش بود هنرمند بود نقاشی میکرد...