2777
2789
شوخی میکنم واقعا از تنهایی بهتره یه حامی یه تکیه گاه خوبه ...بدی هم هست نمی‌گم نیست ولی زندگیت دیگه ...

میدونم عزیزم

زندگی سختی داره ولی خوبه که همراه و یه رفیق باشن برا همدیگه

شما هم خوشبخت بشید در کنار هم😍

اره همیشه با خودم میگم اع اخه دختر حسابی مگه تو نون نخوردی مگه تو عقل تو‌کلت نبود این همه ادم فرستاد ...

حالا گذشته بیخیال حواست شیش دونگ جمع کن بعدی خوب بود دوستی ولش نکنیا😂😂

خدایا شکرت بابت همه چیز...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ما هم همینم میدونم چیز خاصی نداره ولی حالیمون نبست

گلم همه دوست دارن ازدواج کنن هیچکس بدش نمیاد حالا بعضیا به دلایلی نمیخان یا نمیشه 

ان شاالله شما هم خوشبخت بشی 

گلم همه دوست دارن ازدواج کنن هیچکس بدش نمیاد حالا بعضیا به دلایلی نمیخان یا نمیشه ان شاالله شما هم خ ...

ممنون خدا کنه 

دعام کنید من خیلی سختی کشیدم تو زندگیم 

اگه ازدواج بدی هم کنم خیلی بد میشه دیگه 

بالاخره یک نی نی سایت مجرد پرید 💕♥️همیشه میدم شمام مثل من از سینگلی مینالی

نههه هنوز معلوم نیست هیچی😂

باید یه جلسه خانواده شو ببینیم چطورین

خودشو بیشتر بشناسم

تواین دوره زمونه سخت میشه به غریبه اعتماد کرد

ممنون خدا کنه دعام کنید من خیلی سختی کشیدم تو زندگیم اگه ازدواج بدی هم کنم خیلی بد میشه دیگه

حتما حتما

خدا کمکت می‌کنه سختی کشیدی با یک ازدواج خوب دلت شاد می‌کنه خیالت راحت 

آخ گفتی اخلاق واقعا درست گفتی اخلاق باور کن از نون شبم واجب تره😊🌹

اره دقیقا،بخدا مولتی میلیاردر هم باشه اخلاق و رفتار و فرهنگ درست حسابی نداشته باشه قبول نمیکنم

چون زندگی ادمو جهنم میکنه،به چشم دیدم