عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم حتما حتما همین الان زنگ بزن اورژانس بیان بهت آمپول حساسیت بزنن و دارو بدن. من دو هفته قبل بدون هییییچ سابقه ی حساسیت یه دفعه اینطوری شدم. به شدت خارش داشتم. چون شب بود دکتر نرفتم بعد یکی دو ساعت یه دفعه به قدری حالم بد شد که نفسم داشت بند میومد و داشتم بیهوش میشدم که دیگه همسرم زنگ زد اورژانس . البته قبلش یه قرص حساسیت تو خونه داشتم خورده بودم. اورژانس که اومد گفت خییییلی خطرناک بوده و دور از جون ممکنه باعث خفگی بشه و گویا چون یه قرص حساسیت خورده بودم از،شدتش کم شده بوده. و سریع دو تا آمپول حساسیت بهم زد. شما هم همین الان زنگ بزن اورژانس که بیان بهت آمپول حساسیت بزنن. بلا دور باشه انشاالله.
اصلا نگران نباش. آمپول حساسیت رو که بزنی سریع از بین میره. ولی اگه نزنی خطرناکه. قرص نئوتادین و قرص فستوور هم برای حساسیت هست. اگه تو خونه داری یکیش رو بخور. یا قرص سیتریزن هم خوبه. یکیش رو بخور. نمیدونم با هم میسازن یانه. ولی حتما همین الان زنگ بزن اورژانس