2777
2789
عنوان

اگه هفتاد کیلو ازتون کم شه🤏🤏🤏🤏🤏😟😟

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 83 پست
ایشان...همیشه سلامت باشین ولی خب مراقب باشیم وزنتون خیلی نره بالا چون اونم خطراتی درهخلاصه ک تصوراتم ...

ممنونم 

نه دیگه دارم میارم پایین و به زودی همون اوپرای ترکه ای میشم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسرت نداره والا تو کل خاندان پدری و مادری فقط من اینطورمعوضش کاش کمی باسن و ران داشتم

تو همین سایت خیلی میبینمکه دنبال راهی برای رگ ردن سینه هستم .باور کن آرزوی خیلی هاست

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

ممنونم نه دیگه دارم میارم پایین و به زودی همون اوپرای ترکه ای میشم

عزززیززززم.سلامت باشین همیشه۰۰🥰🥰

منم میشم منفی ۱۰ کیلو خخخخخ

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
تو همین سایت خیلی میبینمکه دنبال راهی برای رگ ردن سینه هستم .باور کن آرزوی خیلی هاست

خب لابد اونا سایزشون خیلی کوچیکه 

من قبل ازدواج ۷۵ بود الان ۱۰۰ کش پهن تازه😭

۲۰ کیلو لاغر کردم فقط یکم پوسش شل شد سایزش تغییر نکرده اصلا

همه ام میگن خیلی لاغر شدی فقط بالاتنت پره

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

خب لابد اونا سایزشون خیلی کوچیکه من قبل ازدواج ۷۵ بود الان ۱۰۰ کش پهن تازه😭۲۰ کیلو لاغر کردم فقط یک ...

ای بابا .مال منم قبلا خیلی درشت بود .ولی بعد شیردهی کوچیک و شل شد .دلم برای ابهت قبلش تنگ شده 😁😁😅

منفی ۲۰

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

۴کیلو🤣

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠