2777
2789
عنوان

چرا جواب نمیدید میگم تجربه جذب کردن کسی رو دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 66 پست
جذب کردم بد بخت شدم

چیشد ک جذب کردی و ادامه پیدا کرد

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچی انرژی روانیت بیشترباشه ادماروبیشترجذب میکنی حتی موقعیت حتی چیزایی ک دلت

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

شما نتیجه دیدید؟

من خودم نمیدونستم چقد قدرت تلقین وافکار زیاده 

من متاسفانه کسی وکه دوسش داشتم با ترس وانرژی منفی که چی میشه اگه اینجوری بشه از دست دادم  

واینقد منفی بودن که دیگه گاهی حس میکردم واقعا چنین موردی اتفاق افتاده وبراش گریه میکردم 

قشنگ مثه همونافکار خودم دقیقا همون چیزازیی که هی بهش فک میکردم اتفاق افتاد وداغون شدم دوسال 

بعد رفتم چندین کتاب خوندم وفهمیدم چرا دوسال تباه شدم

حالا تو بیا برعکس من طوری زندگی کن بنویس وتصور کن وبا تمام جود حسش کن که بهش رسیدی وبعد رهاش کن منتظر نتیجه نباش بهش میرسی 

برا جذب کسی استفاده نکردم ولی از اون که خواستتو 55 بار مینویسی تا 5 روز و قانون اعداد تسلا استفاده ک ...

قانون تسلا جوابه ؟

من ک رها کردم ادامه ندادم چون طرفمو دیگه نمیخاستم

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

خب چکار کنم هم وابسته نباشم هم جذبش کنم؟

عزیزم بایدروعزت نفست کارکنی من خودم ی یسری دوره گرفتم متاسفانه رهاکردن نتیجه موقت بودولی انجام بدی صدرصد برواینستا سرچ کن زندگی سالم سوده هروی

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

خب چکار کنم هم وابسته نباشم هم جذبش کنم؟

بعدویژگی های خوبشو هروز ۳یاربنویس خاطرات خوبی ک داستین باهم توفرکانس عشق بمون ب بدیاش واینکه ولت کرده فکرنکن