2777
2789
عنوان

خانما بیاین تولد شوهرم

149 بازدید | 10 پست

سلام هفته ی دیگه شنبه تولد شوهرمه،یارانه هارو بدن براش کیک بگیرم،گفتم یکشنبه یا دوشنبه براش جشن بگیرم،اگه شنبه نگیرمش ناراحت نمیشه؟

عقد هستیم،قرار بوده بریم بیرون،ساندویچ هم گفتم درست کنم ببرم با خودم

چی بهش بگم ناراحت نشه؟

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

الهیییی❤️

تولدش مبارک

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب روز تولد ی حاله دیگه ای داره ی جوری بچین همون روز جشن بگیر کیک دونفره بخر برین کافه ای جایی بخورین 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

الهیییی❤️تولدش مبارک

مرسی گلم♥️💓

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

چشم میاییم آدرسم بده فقط استارتر کیک شکلاتی بگیر من خیلی دوس دارم

تشریف بیار دزفول درخدمت باشیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب روز تولد ی حاله دیگه ای داره ی جوری بچین همون روز جشن بگیر کیک دونفره بخر برین کافه ای جایی بخوری ...

میدونم گلم ولی پول ندارم شاغل نیستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از خانواده قرض بگیر

اگه شد از مامانم قرض میگیرم بهش پس میدم یا بابام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من شوهرم کادو تولدمو دو ماه بعد داد

چرا دیر داده؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40