الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دلتو خوش نکن .معتبر بود که آنلاین نمیشد .یکی نشست پشت سیستم با فشردن به دکمه کل برنامه پاک میشه و اونم پول زیاد میزنه به جیب .آخه مثلاً ۱۰۰تومن چیزیه که آدم برنامشو نصب کنه ..
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
عزیزم این کد دعوت میلی هست هم به من پول میده هم به شما . از بقیه ها ظاهرا معتبر تره . پول هدیه هم همون لحظه برداشت میتونی بکنی مثل بقیه ها نیست حتما اول خرید کنی تا بتونی برداری 🩵
اگه بخاطر ۱۰۰ تومن بود که اینهمه وقت نصب میکردممیخوام طلا بخرم پولام زیاد نیست
برو دنبال شغل ثابت از این برنامه ها چیز زیادی عایدت نمیشه .همش باید التماس اینو و اونو کنی که کد معرف تورو بزنن
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو