2777
2789
عنوان

با هم اتاقیم بد جوررر دعوا کردیم بیاین بگین حق باکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونستی دفعه آخری که براش وسیله آوردی بگی وای از کت و کول افتادم وسایلام خیلی سنگین بود .بعد چند ساعت بهش میگفتی عزیزم دیدی که وسایلام سنگین میشه به زور میارم.شرمنده به مامانت بگو از این به بعد وسایل نده بیارم والا همینکه وسایلای خودمو میارم هنر میکنم.

بارشو نبروظیفه ای نداری  ما 40نفر بودیم تو 6تا اتاق یا آشپزخونه دوتا گاز سه شعله یه سینک دوتا پخچال که بعداً به هر اتاق یه یخچال دادن هر کی کار خودشو میکرد اگه با هم نمیسازین برا خودتون غذا درست کنید وظرف بزرگ در دار بگیر وسایل خودتو کلا بزار توش 

تو حق داری نخوای بارشو بیاری، اونم چون ضعف مالی داره، توقع کرده ازت. به نظرم با هم صحبت کنید و یه جورایی مشکل رو حل کنید . اونم گناه داره. نفهمه فقط. اگر منطقی باشه، میتونید مسالمت آمیز کنار بیایید با هم

تو حق داری نخوای بارشو بیاری، اونم چون ضعف مالی داره، توقع کرده ازت. به نظرم با هم صحبت کنید و یه جو ...

اصلا منطقه نیست همش بهش بر میخوره الکی هم سرشو کج می‌کنه نگاه نمیکنه مثلا توجه نمیکنه منم دارم مثل خودش رفتار میکنم برای اولین بار 

خدا هست مگه نه ؟ 

والا من یه سال خوابگاه بودم چار تا هم اتاقی بودیم هیچکدوم کاری به اون یکی نداشت،نهایت موقع غذا خوردن بگه بفرما بگیم نوش جان 

همینجوری خیلی راحت بودم 

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اصلا منطقه نیست همش بهش بر میخوره الکی هم سرشو کج می‌کنه نگاه نمیکنه مثلا توجه نمیکنه منم دارم مثل خ ...

اشکال نداره عزیزم،اگر حالیش نیست. فقط جوری برخورد نکن باهاش انگار جنگ داری. خودت کاراتو بکن و ازش توقع نداشته باش غذا درست کنه. کلا معمولی باش