2777
2789

من خودم هیچ وقت خودم عذاب ندادم سر امتحانا که وای فلان شدم فلان نشدم  یعنی خیلی عادی درسم میخونم هرچی شدولی همه نمراتم بالای ۱۹ سر ی مسیله ای یکی دوسوال جا موندم ننوشتم سر این امتحان بعد نمرم شد ۱۸ دوستم ایندفعه ۱۹ و نیم شد اونم با گوشی نوشت حالا همیشه منو مسخره میکرد می‌گفت خیلی خرخونی چی بهت میرسه اینقدر می‌خونی الان از صبح دهنم سرویس کرده وای اخی تو فلان شدی من بیشتر شدم یعنی واقعا خندم میگیره مگه کلاس اولیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار تو حال خودش بمونه ، 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

گوش ندی به این حرفا ها یکی به من می گفتن خر خون یه سال نخندم باز از اونا بهتر بودم از قصد نمی نوشتم تا نمره ام کمتر شه بچه باحال شم اخرش بهش گفتم نمرت زیاد شده خر خونی گفت باشم افتخاره

آخه همچین چیزی دیگه حسادت نداره خنده داره بیشتر آدم سر نمره یک امتحان که صد تا امتحان دیگه بعدش گرفت ...

وقتی بالاتر میشی بهت حسادت می‌کنه 

بعد که اون بالاتر شد اینجوری خالی می‌کنه خودشو تحویلش نگیر