دونات_کوچولو مدیر عضویت: 1402/02/18 تعداد پست: 134 عنوان کی تجربی پشت کنکور مونده و موفق شده🥺 | مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 21 پست کسی هست تجربه داشته باشه؟من میخوام از زیر صفر شروع کنم رشتم تجربی نبوده هیچی نمیدونم از درساشمیشه تا ۴۰۶ جمع کنم دسارو؟میبینم اونایی که رشتتون تجربی بوده چند سال پشت موندن تا قبول شدن وای بهحال من که پایه ندارم موفق میشم واقعا؟🥺😭😭 1404/08/18 | 23:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
smileeee عضویت: 1404/07/24 تعداد پست: 164 دوس دارم ولی خیلی زمانبره نسبت به دندون اونم برا منی که الان ۲۳ سالمهعشقم دندونه کلا تو مخمه شب و رو ... ۲۳ سال ک زیاد نیست عزیزم ما الان داریم همکلاسی ک ۳۵ سالشه تازه قبول شده سن های ۲۶ به بالا زیاد داریم اتفاقااخییی ایشالا ک بهش برسییی
دونات_کوچولو مدیر استارتر عضویت: 1402/02/18 تعداد پست: 134 ۲۳ سال ک زیاد نیست عزیزم ما الان داریم همکلاسی ک ۳۵ سالشه تازه قبول شده سن های ۲۶ به بالا زیاد داریم ... شما رشتتون چیه؟منو هی میگن کسی نبوده از انسانی بره تجربی موفق بشه پایه نداری و فلان
آریا_استارک_ عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 196 دوس دارم ولی خیلی زمانبره نسبت به دندون اونم برا منی که الان ۲۳ سالمهعشقم دندونه کلا تو مخمه شب و رو ... مطمئنی برا پولش و جایگاهش نیست ؟دندون آوردن خیلی سخته خیلی خیلی سخت تویی ک میگی زیر صفری واقعا توانش رو داری؟ میدونی باید چقدر بخونی ؟ خبری نیست.
دونات_کوچولو مدیر استارتر عضویت: 1402/02/18 تعداد پست: 134 مطمئنی برا پولش و جایگاهش نیست ؟دندون آوردن خیلی سخته خیلی خیلی سخت تویی ک میگی زیر صفری واقعا توانش ... معلومه که فقط بحث علاقه نیستولی من واقعا به درسا و رشته انسانی هیچ علاقه ای نداشتمولی عاشق زیست و رشته هایی مثل دندونپزشکی امتوانش رو دارم ولی میترسم حس میکنم زمانم کمه و اینکه خیلیا از من جلو ترن
آریا_استارک_ عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 196 معلومه که فقط بحث علاقه نیستولی من واقعا به درسا و رشته انسانی هیچ علاقه ای نداشتمولی عاشق زیست و رش ... نه زمان کم نیست اما خیلی خیلی باید درس بخونی خبری نیست.
دونات_کوچولو مدیر استارتر عضویت: 1402/02/18 تعداد پست: 134 نه زمان کم نیست اما خیلی خیلی باید درس بخونی اره خیلی استرس دارم