2777
2789
عنوان

به سرم زده برم روستا زندگی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 35 پست
خونه شهر هم نگه دار در رفت و آمد باشمن خودم هم مرکز شهر خونه دارم هم خارج از شهرچند روز اونجام چند ر ...

دیگه اونجوری لوازم خونه ندارم بعدش شوهرم در صورتی موافقت میکنه که خونه شهر رو بده رهن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵ساله بده رهن که باختین خواهر من....مامانم یه مغازه سال پیش اجاره کرده بود ۸تومن امسال میگه ۱۳ تومن ..الانم میگیم به شرطی ۱۳ میدیم که ۲ساله بنویسیم قبول نمیکنه چون میخواد سال بعدم لابد یه ۵تومن بزاره روش

روستا اگه  خونه وامکاناتش کامل و عالی باشه بینظیره 

مام  داریم  تو روستای پدری همسرم خونه مبسازیم  برا  تعطیلات که هروقت میریم مزاحم کسی نباشیم 

وقتی ادم ماشین داشته باشه  روستام نزدیک شهر باشه  خیلی خوبع

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

روستا اگه خونه وامکاناتش کامل و عالی باشه بینظیره مام داریم تو روستای پدری همسرم خونه مبسازیم بر ...

روستای نزدیک ۷۰ کیلومتر فاصله اشه کنار جاده ای شهرستان پدریمه شوهرمم خیلی اونجا رو دوس داره 

سلام دوست جون خوبیلبخند ابنباتی هستم تعلیق شدم کاربری اصلیم باز شد😁

سلام عزیزدلم، چطوری؟

عههه خوب شد گفتی، حدس میزدم ارتباطایی بین این دو تا کاربری هست🤣

خوش اومدی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
واقعا ؟ میترسم دلم بگیره باز اونجا از همیناش میترسم

هم دلت میگیره هم دهنت از گرفتگی فضای اونجا سرویس میشه هم هزار تا چیز دیگه

یعنی خونه ۵۰ متری شهر رو به خونه ۵ هکتاری روستا نمیدم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
سلام عزیزدلم، چطوری؟عههه خوب شد گفتی، حدس میزدم ارتباطایی بین این دو تا کاربری هست🤣خوش اومدی

یکبار این تعلیق میشه یکبار اون

در رفت و امدم

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

استفاده ات از شهر چیه ، اگه از امکانات شهر استفاده ی چندانی نداری پس میتونی تو روستا بمونی

استفاده ای ندارم دوران مدرسه و دانشگام تموم شده بچه ی مدرسه ای هم ندارم تنها استفاده ام ا شهر پیاده روی تو خیابونا و بازاراشه