2777
2789
عنوان

میشه بیاید مخصوصا کسایی که دانشجوان کنکوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 29 پست
سلام عزیزم مشاور بگیرید برید پیج خانم دکتر زهرا لطفی می خیلی ماه هستن هزینه هم خیلی کم میگیرن دلسوز ...

ممنونم ازتون

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

باز خوبه حداقل شما همون پول ی انگیزه ای بوده واستون

مادر خانه دار بود و هميشه بايد اويزوون بابام ميشد برا هزينه هاش

با اينكه ارث و ميراث داشتا ولي تو جيبش نداشت و بايد از بابام ميگرفت

من از اين كار متنفر بودم و واسه همين درس ميخوندم كه دستم تو جيب خودم بره و خدا رو شكر شد با اينكه خيلي دير ولي شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر خانه دار بود و هميشه بايد اويزوون بابام ميشد برا هزينه هاشبا اينكه ارث و ميراث داشتا ولي تو جيب ...

دقیقا منم همینطوریم بابامم پولدار نیست ولی اصلا خودم آدمی نیستم پول واسم مهم باشع  یعنی بود و نبودش زیاد واسم اهمیت نداره...

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

مادر خانه دار بود و هميشه بايد اويزوون بابام ميشد برا هزينه هاشبا اينكه ارث و ميراث داشتا ولي تو جيب ...

مرسی ازتون❤️

شما بخون بقیشو بسپار به خدا،خدا قطعا خیلی کمکت می‌کنه.اگه به این فکر کنی که خدا پشتته آروم میشی.

مرسیی❤️‍🩹🫂

ای کاش میشد با استرسم چه کنم؟که اصلی ترین دلیل اهمال کاریمه

عزیزم من خودم یه سال به خاطر استرس پشت کنکور موندم 

وقتی مردودیمو دیدم فهمیدم که اصلا ارزش نداشت با بزرگ کردن کنکور  تو ذهنمو پربال دادن بهش هزارتا مسئله واسه خودم بسازم که همش باعث شه قبول نشم

درحالی که میتونستم خیلی با ارامش بخونم و همون سال قبول شم

بهترین راه واسه رفع استرس درسخوندنه اونقدر خودتو توش غرق کن که یادت بره،کسی که درس نمیخونه استرس داره

چند ساعت در روز میخونی؟چه درسایی میخونی؟

الان سه روزه هیچی صفر صفره ساعت مطالعه ام

ولی قبلا تا ۱۲ ساعت میخونم هرجهارتا تخصصیو میزاشتم با یکی عمومی 

زمان مدرسه ام ۵تا۷ ساعت

عزیزم من خودم یه سال به خاطر استرس پشت کنکور موندم وقتی مردودیمو دیدم فهمیدم که اصلا ارزش نداشت با ب ...

اصلا حس درس‌خواندن ندارم،دلم ی استراحت میخواد ولی خب انقد استرس دارم همش فکرم پیش کتابامه

الان سه روزه هیچی صفر صفره ساعت مطالعه امولی قبلا تا ۱۲ ساعت میخونم هرجهارتا تخصصیو میزاشتم با یکی ع ...

خیلی خوب داری میخونی.همینجوری ادامه بده و مطمئن باش موفق میشی،حالا که انقدر خوب میخونی حیفه جا بزنی🥲

مهمه که به آزمون و امتحانا مدرسه برسی و تمام تلاشتو بکن ولی اگه نتیجه خوب نشد بر فرض محال!!اونوقت اصلا غصه نخور،برا جبران کلی وقت هست.اینکه آزمون و امتحانا اعصابتون به هم بریزه اصلا خوب نیست.فقط نتیجه رو ببین و ایرادات رو بفهم

اصلا حس درس‌خواندن ندارم،دلم ی استراحت میخواد ولی خب انقد استرس دارم همش فکرم پیش کتابامه

سه روز کافیه واسه استراحت خب سعی کن هر وقتیم که استراحت میکنی به درسات فکر نکنی چون کوفتت میشه همونم و بدتر خسته میشی انگاری استراحت نکردی😅😅

بهتره روتین بسازی واسه خودت کم کم ساعت مطالعه هرو زیاد کنی یهو دوازده ساعت نخونی وقتی بهش عادت نداری که اینطوری خستت کنه دیگه هیچی نخونی بدتر زده شی واسه تا اخر ابان ده رو جلو برو و سعی کن هر دوهفته یروزو استراحت کنی 

خیلی خوب داری میخونی.همینجوری ادامه بده و مطمئن باش موفق میشی،حالا که انقدر خوب میخونی حیفه جا بزنی� ...

فعلا دوتاشونو که دارم گند میزنم چون نمیتونم جفتشونو هندل کنم میخوام ازمونا رو ول کنم

من الان بعد سه روز بخوام دیگه نمیتونم ۱۲ ساعت بخونم باید باز از ۴ شروع کنم😑

سه روز کافیه واسه استراحت خب سعی کن هر وقتیم که استراحت میکنی به درسات فکر نکنی چون کوفتت میشه همونم ...

انقد امتحان دارم نمیشع فک نکرد،۱۰ تا کتاب دارم شاید باورت نشه ولی هر هفته هر ده تارو امتحان میدم