2777
2789
عنوان

چجوری بعضیا با ناز و ادا و عشوه عطسه میکنن🙄😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1375 بازدید | 113 پست
کنترل نمیشه باور کن منم اونجوری ام عطسه کردنی فک میکنن واقعی نیست

الان خیلیا گفتن کنترل میشه که 

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بلدم باید ۸۰درصدشو نگه داری بیس درصدشو بدی بیرون 🤣😂

یه سریا میگن خطرناکه رگ های مغزتون پاره میشه و فلان

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

من که انگار تمساح داره عربده میکشه نمیتونم آروم عطسه کنم

وای عالی بود🤣🤣🤣

وای من همچین عطسه میکنم قفسه سینم نزدیکه از هم بپاشه🤣

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
منمممخجالت میکشم تو جمع عطسه کنم

😹😹😹😹😹 من توی جمع تلاش میکنم اروم عطسه کنممممم

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
فقط یه بار اشتباهی و اتفاقی تونستم با عشوه عطسه کنم😂 خودم تعجب کرده بودم

تبریییک میگم 

من همون یه بارم نتونستمم😂