2777
2789
عنوان

از شما یا نزدیکانتون کسی آنژیو انجام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 31 پست
اصلا نگران نباش پدرشوهرم انجام داد یه شب بستری فردا صبحش مرخص شد

خداروشکررر انشالله خدا سلامتی بده بهشون و به خیر بگذره برای ماهم همه چیز به همراه کل مردم دنیا 💚🙏🏼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزممم انشالله سلامت و زنده باشن همیشه امیدوارم برای ماهم به خیر بگذره همه چیز با تمام مردم 💚 ...

عزیزم ممنون همچنین

ان شالله به سلامتی مرخص بشن

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

بله پدرم و عموم  ...چیزی نیست خیلی عمل کوتاهیه ..نگران نباش اصلاااا .برای همه ی عمل ها همچین چیزایی مینویسن ..حتما ولی ناشتا باشه و استرسی هم نداشته باشه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بله پدرم و عموم ...چیزی نیست خیلی عمل کوتاهیه ..نگران نباش اصلاااا .برای همه ی عمل ها همچین چیزایی ...

انشالله هميشه سالم و سلامت و زنده باشن 💚🤍 آره منم شنیدم عمل سختی نیست یه مقدار از گفته های گوگل ترسیدم

آها ممنون سعی میکنم استرسش رو کنترل کنیم

مامانم انژیو کرد پسرعموم چندتا ازفامیلامون... مشکلی پیش نمیاد نگران نباش عزیزم اصلا استرس نگیر

امیدوارم همشون سالم و سلامت و زنده باشن همیشه 💚🤍🌱 منم شنیدم عمل راحتیه سعی میکنم خودمو کنترل کنم مرسییی

امیدوارم همشون سالم و سلامت و زنده باشن همیشه 💚🤍🌱 منم شنیدم عمل راحتیه سعی میکنم خودمو کنترل کنم ...

عزیزمی.. ان شاالله حالش خیلی بهترمیشه چون مامانمم خیلی بهترشد. واقعا راحته مامانم میگفت هی دکتر باهام حرف میزدمیخندید و کارشو میکرد اصلااااا استرس نداشت باش، گلم

انشالله هميشه سالم و سلامت و زنده باشن 💚🤍 آره منم شنیدم عمل سختی نیست یه مقدار از گفته های گوگل تر ...

ممنونم عزیزم همینطور پدر و مادرت پاره گوگل زیادی هر چیزی رو بزرگ می‌کنه .سرماخوردگی ساده رو ربط میده به سرطان ..آره حتما جلوی پدرت انرژی مثبت باشد و بخندونش ‌اصلا از گرونی و هزینه ی بیمارستان صحبت نکنید جلوش 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

عزیزمی.. ان شاالله حالش خیلی بهترمیشه چون مامانمم خیلی بهترشد. واقعا راحته مامانم میگفت هی دکتر باها ...

الهی صد هزار مرتبه شکر واقعا خوشحالم که اینو میگین و حالشون خیلی بهتره مادرتون 💚 انشالله برای پدر منم همه چیز عالی پیش بره 🧿🌱 خیلییی ممنونم از لطفتون مرسی عزیزممم

ممنونم عزیزم همینطور پدر و مادرت پاره گوگل زیادی هر چیزی رو بزرگ می‌کنه .سرماخوردگی ساده رو ربط میده ...

مرسییی ممنونم ازتون خیلی متشکرم 💚🧿🌱 من کلا استرس نمیدم بهش و جلوی خودش نگرانی مو نشون نمیدم اما خودش خیلی استرس داره اتفاقا خیلی به فکر گرونی و هزینه بیمارستان هم هست میخواست کنسل کنه آنژیو رو که اجازه ندادیم و گفتیم باید حتما انجام بدی خطرناکه پشت گوش بندازی