من تنبلی دارم حدود هشت ماهه نشدم سه هفته س سیاهدونه با عسل میخورم ببینم چی میشه خسته شدم از داروی هو ...
منکه دارو شیمیایی رو گذاشتم کنار اومدم سمت طب سنتی،ولی خب اعتماد به حکیم نوریان اشتباه بود.چون چندبار همهی مشکلاتمو براش توضیح دادم ولی اون یه دارو درست کرده بود و به همه میداد،بدون در نظر گرفتن مشکلاتشون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منکه دارو شیمیایی رو گذاشتم کنار اومدم سمت طب سنتی،ولی خب اعتماد به حکیم نوریان اشتباه بود.چون چندبا ...
منم چهار سال دارو خوردم فقط با دارو میشم بدون دارو کلا نمیشم، تقریبا از عید دارو گذاشتم کنار نشدم، جوش موی زاید موهام خیلی میریزه و کم شده، دیگه نمیدونم چکار کنم تعریف دوسین شنیده بودم تنها امیدم اینه، منم میخام با سنتی پیش برم میترسم یه جای دیگه بزنه داغون کنه
دکتر رفتی؟سونو شدی؟اگر تنبلی دلری باید دارواستفاده کنی
بله از همون روز اولی که پریود شدم تنبلی داشتم،ولی پریودم نهایتا ۴۰ روزه بود.دارو هم خورده بودم ۳ماه اثر داشت فقط.میگم که پارسال یه غلطی کردم از پیج حکیم نوریان دارو گرفتم،از اونموقع به بعد دوبار شده که اینطوری ۴ ماه قطع شده پریودیم نمیدونم چه کوفتی تو داروهاش بود