reyhaneh990 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 24 عنوان چجور خانوادمون راضی کنم برم تکواندو 83 بازدید | 17 پست تکواندو علاقه ی ۵ سالهی منه اما بابام اجازه نمیده برم میگه آدمای خوبی اونجا نیستن حوصله بردن و آوردنشون ندارم بهش گفتم با پول تو جیبی که بهم میدی خودم سرویس میگیرم قبول نمیکنه حتی میگه بهت ۲ برابر هزینه ای که باید بدی بری تکواندو رو میدم اما نروتروخدا بگید چجور راضیش کنم خیلی دوست دارم برم ورزش موردعلاقمه 1404/08/18 | 22:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اختـاپوس_ عضویت: 1404/08/18 تعداد پست: 44 https://www.ninisite.com/discussion/topic/13041729/حس-شیشم-هستمیشه گزارش بزنید
reyhaneh990 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 24 ای کاش این تاپیک نمیزدی مغزم رگ ب رگ شد وااا چرا رگ به رگ شد
lin_lin عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 5267 یه وقتا برای رسیدن به آرزوهات یا باید بزنی به سیم آخر و به بهای سنگین مثل مشکل خانوادگی یا بچه ننر نشون دادن خودت بهش برسییا یه راه منطقی از نظر خانوادهات براش پیدا کنییا صبر کنی تا وقتی که خودت مستقل بشی و نیازی به کمک بقیه نداشته باشی، اون موقع انجامش بدی لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 58299 هعیییی چی بگم زیر بار نرو رو حرفت بمون بگو بااااید برم
reyhaneh990 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 24 یه وقتا برای رسیدن به آرزوهات یا باید بزنی به سیم آخر و به بهای سنگین مثل مشکل خانوادگی یا بچه ننر ن ... خب این به سیم آخر زدنه چجوره یعنی چیکار کنم که قبول کنه اگر هم بخوام صبر کنم مستقل شم که دیگه ذکقی ندارم براش اونموقع
lin_lin عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 5267 خب این به سیم آخر زدنه چجوره یعنی چیکار کنم که قبول کنه اگر هم بخوام صبر کنم مستقل شم که دیگه ذکقی ن ... شب و روز میشینی گریه میکنیهی میری رو مخشون😐😂 درست مثل بچه سه ساله لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.
reyhaneh990 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 24 زیر بار نرو رو حرفت بمون بگو بااااید برم هیچجوره کم نمیارم چون میدونم اگه نرم تا ابد حسرتش تو دلم میمونهولی خو من هرچقدر پافشاری کنم براش مهم نیست یه روشی میخوام که قبول کنه
reyhaneh990 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 24 شب و روز میشینی گریه میکنیهی میری رو مخشون😐😂 درست مثل بچه سه ساله ۴ روزه دارم شب و روز گریه میکنم دیگه افسرده شدم ولی روش تاثیری نداره😭😭😭😭
reyhaneh990 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 24 تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که به بقیه بگم تا باهاش حرف بزننوای خداا من چقد بدبختمممممم
lin_lin عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 5267 ۴ روزه دارم شب و روز گریه میکنم دیگه افسرده شدم ولی روش تاثیری نداره😭😭😭😭 عزیزممم نگران نباش بهش میرسیتازه هیچوقت هم علاقهات از بین نمیره، نگران ذوق و اینا نباشاگه واقعا دوستش داشته باشی و جوگیر نشده باشی همیشه میتونی باهاش خوشحال باشی و اشک شوق بریزیمن یادمه برای گیتار خریدن یه سال اینا افسرده سگی بودم🫠 لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.