2777
2789
عنوان

خانومای که فرهنگیان تجربی قبول شدین میشه بیایین🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 66 پست
دبیری زیستمعدل ۱۹.۲۴ریاضی ۲۰شیمی ۳۵زیست ۶۲فیزیک۲۴زمین ۵۲

باریکلا بابا بنازممم چجور با این معدل عالی راضی شدی بری فرهنگیان و قید پزشکیو بزنی؟!

چندماه قبل کنکور و روزی چندساعت درس میخوندی؟؟؟

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریاضییک ماه قبلش هر چقدر می‌تونستم و میشد میخوندم

ماشاءالله حدودا روزی چندساعت ؟؟

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

خودم معلمم عزیزم اما در کل این خبرا هم نیس حقوقش کمه واقعا

آموزش ابتدایی خسته کننده نیس؟! بنظرت دبیری بهتر نیست؟؟

آموزش ابتدایی خسته کننده نیس؟! بنظرت دبیری بهتر نیست؟؟

نمی‌دونم واقعا بستگی به خود معلم داره چون توی ابتدایی بچه ها فرمان پذیری تر هستن و در کل معلم مثل بت می بینند و به شدت محبت دارن اما متوسطه هم از یک سمت کارش راحت تره

من زمانی که انتخاب رشته کردم به محل خدمت فکر کردم که حتما شهر خودم باشه اما الان مطمئن نیستم 

برای من دبیری و ابتدایی فرقی نمی‌کرد ولی در کل علاقه به تدریس برای فرهنگیان شرطه

خودم معلمم عزیزم اما در کل این خبرا هم نیس حقوقش کمه واقعا

اخه مامانمم معلمه همینجوره تقریبا

البته یادم رفت بگم خالم توی رمنطقه کوچیک که درس میده مدیر هم محسوب میشه واسه همین افزایش حقوقش بیشتره

لذت ببر از شغلت عزیزمم معلمی واقعا قشنگهههه

نمی‌دونم واقعا بستگی به خود معلم داره چون توی ابتدایی بچه ها فرمان پذیری تر هستن و در کل معلم مثل بت ...

مگه اگر دبیری باشه ممکنه محل خدمتتت بیوفته شهر دیگه؟!!؟؟؟؟

چندماه قبل کنکور چندساعت در روز درس میخوندی ؟! لطفا دعا کن منم قبول بشم خیلی نیاز دارم بهش

واقعیت اصلا یادم نیس حرف چهار سال پیشه اما نمیذاشتم روزانه کمتر از ده ساعت یا یازده ساعت بشه و هدف من پزشکی بود چون تجربی بودم اما دیگه قسمت فرهنگیان شد

ماشاءالله حدودا روزی چندساعت ؟؟

سه  یا چهار ساعت معدلم خیلی خوب بود دقیقا نمی‌دونم چقدر وقتی حوصله داشتم میخوندم

کمتر از ۱۹ نبود چه معدل هر سه سال چه معدل کل متوسطه

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

مگه اگر دبیری باشه ممکنه محل خدمتتت بیوفته شهر دیگه؟!!؟؟؟؟

اره دیگه کلا فرهنگیان اینجوری که کد رشته ای که انتخاب میکنی محل خدمت هم زده 

سال ورودی من ،شهرم دبیری نمی‌خواست و فقط ابتدایی میخواست

واقعیت اصلا یادم نیس حرف چهار سال پیشه اما نمیذاشتم روزانه کمتر از ده ساعت یا یازده ساعت بشه و هدف م ...

عزیزم من چیکار کنم ؟! نصیحتم کن 

نمیتونم تایم طولانی درس بخونم تنبلی میکنم خسته میشم زود 

ساعت مطالعم نهایت شش ساعته چجور بالا ببرمش

اره متوجه شدمچهار سال پیش اینجوری نبود و معدل ما هم همین بود😪

ارهه فک کنم چهارسال پیش تاثیر معدل نبوده.

ببین من یه پیشنهاد بهت میکنم قشنگگ بهش فکر کنن

میتونی فوق لیسانستو مدرکی که دوست داری بگیری مشاوره یا هرچی

ازونور میتونی دبیر مربوط به مدرکت بشی.ابتدایی شیرینه ولی ممکنه اذیت بشیی