2777
2789
عنوان

خانومای که فرهنگیان تجربی قبول شدین میشه بیایین🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی با درصد ۳۰ میشه قبول شد؟؟؟

بستگی به استانت داره

فرهنگیان بومی پذیره مثلا استان هایی مثل تهران و خوزستان اینا ظرفیت بالا دارن توی دفترچه 

برای همینم پذیرششون بالاست و با درصد های پایین اما قبولی میدن 

خواستی بهم پیام بده راهنماییت کنم

تجربی بودی شما یا انسانی؟؟

روزی چندساعت چندماه قبل کنکور شروع کردی خوندن؟

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

تجربی بودی شما یا انسانی؟؟روزی چندساعت چندماه قبل کنکور شروع کردی خوندن؟

ریاضی

یک ماه قبلش هر چقدر می‌تونستم و میشد میخوندم

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

با حقوق فرهنگیان اوکی؟چون پرستاری که بیشتر از فرهنگیانه

فرهنگیان نهایتا مدرکتو میبری بالا و یه سابقه خوب بالای 15ر رو میگیری.من الان خالم با 4 سال سابقه و مدرک فوق لیسانس 17 تومن میگیره.

کلی تعطیلات این وسط داری علاوه بر تابستون.بدون استرس و دغدغه 

پرستاری خیلییی زحمت داره.از شیفتای سنگین تاا مسیولیتش و خستگیش

حقوقشونم به زحمتی که میکشن نمی ارزه واقعامن زن عموم پرستاره یک هفته خونشون بودم این زن بیچاره اصلا خونه نبود اصلا نمیدونستم کی میره کی میاد

هنوز ندادن نو معلم ها ماه اول مقرری میبرن و حقوق نمیدناما در کل موقع دانشجویی چون من خوابگاهی نبودم ...

چندماه قبل کنکور چندساعت در روز درس میخوندی ؟! لطفا دعا کن منم قبول بشم خیلی نیاز دارم بهش 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.