آلبالوخاموش مدیر استارتر عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 93 عنوان با مو میشه طلسم انجام داد 126 بازدید | 24 پست منو زن داداشم باهم رفتیم آرایشگاه برا ناخن اما زن داداشم اصرار داشت نوک گیری کن موهات جون بگیره من انجام دادم خدماتی سالن اومد بهم گفت همراهتون مقداری از موهاتونو برداشتن قبل از اینکه جارو بزنم مراقب باش یعنی واقعا میخواد طلسم انجام بده 1404/08/18 | 22:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
velpulse عضویت: 1404/03/23 تعداد پست: 1490 با مو و هرچیزی که مربوط ب توعه میشه...مو..ناخن..لباس و..وقتی هم برداشته یعنی قطعا واسه همینه دیگه مگه چ دلیل دیگه ای میخواد داشته باشه؛)
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 48505 یا خدااا آره میشه خدا کمکت کنه اسی از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
zaزا عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 581 برو همین فردا بخش بگو موهایی که برداشتی بده وگرنه از دوربین سالن بهت ثابت میکنم
آلبالوخاموش مدیر استارتر عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 93 با مو و هرچیزی که مربوط ب توعه میشه...مو..ناخن..لباس و..وقتی هم برداشته یعنی قطعا واسه همینه دیگه مگ ... الان چیکار کنم اخه هر چی فکر میکنم میبینم دلیلی برا این کار نداره
زینبانو عضویت: 1404/05/15 تعداد پست: 5010 برو همین فردا بخش بگو موهایی که برداشتی بده وگرنه از دوربین سالن بهت ثابت میکنم سالنا دوربین دارن؟؟؟
velpulse عضویت: 1404/03/23 تعداد پست: 1490 الان چیکار کنم اخه هر چی فکر میکنم میبینم دلیلی برا این کار نداره زیاد قران بخون یا بزار پخش شه هرروز شده چن دیقه...هیچ قدرتی بالاتر از خدا نیست ازش بخواه حفظت کنه خیلی حواست بش باشع نیاره چیزی باز بندازه تو خونتون یا بریزه جایی..