2777
2789
عنوان

چرا بعضیا انقدر خوشبختن

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره کسی که بد ذات رو تخت پادشاهی

نعوذبالله

چراداری حرف مزخرف میزنی دوست عزیز

ایمانت ضعیفه قویش کن این گمان بده که بخداداری وخداگفته بنده طبق گمانی که به من داره باهاش رفتارمیکنم

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺

ن ابجیما ها ساکتیم و احترام میزاریم اخرش میرینن بهموناینا زبون دراز و حقه بازن همیشه هم عزیزن

خب بس نیست بلدن 

ما بهتره بگیم بی عرضه ایم اونا خانوادشونم حمایت میکنن ن مثه ما هرچی شوهرمون برینه سرمون ننه بابامون بگه عیب نداره سرت پایین باشه

نعوذباللهچراداری حرف مزخرف میزنی دوست عزیزایمانت ضعیفه قویش کن این گمان بده که بخداداری وخداگفته بند ...

میشه از تاپیکم بری بیرون برو نماز باران بخونم من میرم بخونم

خب بس نیست بلدن ما بهتره بگیم بی عرضه ایم اونا خانوادشونم حمایت میکنن ن مثه ما هرچی شوهرمون برینه سر ...

دقیقااااا 

من حتی مامانم همیشه حق رو اگ با شوهرم نباشه ب اون میده 

باز خداروشکر بابام پشتم هس

کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱
خب بس نیست بلدن ما بهتره بگیم بی عرضه ایم اونا خانوادشونم حمایت میکنن ن مثه ما هرچی شوهرمون برینه سر ...

ن بابا خودشون زبون درازن خانواده تاثیر انچنانی نداره

هرچه پرو تر باشی و ذات کثیف تر عزیزتری

خیلی شیطونه پسرم ۲۰روز دیگ دوسالش میشه حرف نمیزنه دیگ نمیدونم غصه چی بخورم

بعضی بچه ها دیر حرف میزنن

نگران نباش...

نوه عموم ۳/۵ سالشه هنوز خیلی خوب حرف نمیزنه اما ،مامانش زیاد نگران نیس چون میگه بچه اولمم همین مدلی بود

میشه از تاپیکم بری بیرون برو نماز باران بخونم من میرم بخونم

ازماگفتن

فی امان الله

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺

دقیقااااا من حتی مامانم همیشه حق رو اگ با شوهرم نباشه ب اون میده باز خداروشکر بابام پشتم هس

باز شکر خدا بابات پشتته البته بابای من هست انقد مامانم تو گوشش میخونه بنده خدا سکوت می‌کنه 

باورت میشه همیشه خدا دستم رو به اسمونه مرگ شوهر و ننه گوهشو از خدا میخام