ما خونمون ۲۵۰ متره ( بخدا نمیخوام پز بدم تو اون تاپیک پر بازدیده دیدم سوال شد) ولی کارگر مارگری نمیاد
بنده خدا مامانم تمیز می کنه
هر کیم اتاق خودشو تمیز می کنه
یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن...
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
شما میتونید تو تاپیک هایی با این محتوا شرکت نکنید 😘🥰
یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن...
اره خب یه سریا تمام مال اموالشونو میزارن تا همون خونه رو بخرن بقیه کهدنمیدونن ضاهر رو میبینن
😂😂😂
منظورت به منه؟
من خونم 180 با سه تا بچه و حیاط این دنگ و فنگا خودم میکنم
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
من خونم 180 با سه تا بچه و حیاط این دنگ و فنگا خودم میکنم
میفهمم واقعا سخته