2777
2789
عنوان

ماه گرفتگی در قسمت خصوصی

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 28 پست
خیلی مشخص میشه ی وقت ازدواج کنم از شوهرم خجالت مبکشمممممم

ماه گرفتگیه دیگه😍خیلی خاصه که

چه اشکالی داره

لک و جوش که نیست

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر پوست ببین راهی داره ، لای باسن و آخه چیکارش داری:)))) میتونی رو باسنت یه جوری تتو بزنی دیگه ...

اخه دقیقا لاشه اونجا چ تتتویی بزنم من بابا من ی روزی قرار ازدواج کنم خیلی بد معلومه خیلیم زشته لکه قهوه ایه متنفرم ازش خیلی خجالت میکشم اگه شوهرم در آینده ببینخ

برای رسیدن به هدفم یه صلوات بفرستین لطفاً♥️

ماه گرفتگیه دیگه😍خیلی خاصه کهچه اشکالی دارهلک و جوش که نیست

شبیه لکه لک های قهوه ایه نمی‌دونم شایدم ماه گرغتکی نیس خیلی بد معلوم میشه

بخدااصلاخجالت نداره مردااصلامهم نیست براشون اینچیزابهش فکرنکن مگه توصورتته انقدناراحتی

نمی‌دونم خودم خیلی بدم میاد اخه لکه های قهوه ایه انگار بد معلومذمیشه خیلی

فدا سرت یه طرح تتو قشنگ پیدا کن بزن شوهرت پرسید چرا اینجا تتو زدی بگو خواستم منحصر ب فرد باشم چون عشقم کشید زدم خجالتم نداره تو کاری ک خودت دخیل نیستی تازه بهش بگو تو کاریت ب این نباشه واسه تو اینجاست نه اونجا  

فدا سرت یه طرح تتو قشنگ پیدا کن بزن شوهرت پرسید چرا اینجا تتو زدی بگو خواستم منحصر ب فرد باشم چون عش ...

لای باسنو اخه چطور تتو بزنم دقیقا لاشه ک معلوم هم میشه😭😭😭😭😭😭