2777
2789
ای خدا تا کی باید واسه اینا توضیح بدیم؟

چرا عصبانی میشید ببخشید سوال کردیم شب بخیر 

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کورد نیستن لکامن کورد کرمانشاهم زبانشون متوجه نمیشم

منم نگفتم کوردن😐

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

کوردی ایلام و کرمانشاه در واقع همون لکی فقط اسمش عوض شده

😐😐😐 این جدید بود حاجی ...کوردی کلهریه که یه زیر شاخه ای از زبان کوردیه ...اما ایلام و کرمانشاه لک هم دارن ..و هیچ کلهری خودشو لک نمیدونه🥰

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

کوردی ایلام و کرمانشاه در واقع همون لکی فقط اسمش عوض شده

😂😂دلم نمخواد تعلیق شم حیفف

موفق باشید 

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

والا من دوستای کوردستانی زیاد دارم گفتن که کامل متوجه میشن😁 کوردی ایلام و کرمانشاه هم اکثرا کلهریه ...

والا من رفیقای خابگاهی زیادی داشتم از بوکان از سنندج اصلا متوجه نمیشیم ولی زبان کرمانشاه و ایلام دسخوش روزگار قرار گرفته و نام خودش را ب کردی تغییر داد😂

😐😐😐 این جدید بود حاجی ...کوردی کلهریه که یه زیر شاخه ای از زبان کوردیه ...اما ایلام و کرمانشاه لک ...

راحتشون بزار عزیزم بزار یکم بخندیم😂

😐😐😐 این جدید بود حاجی ...کوردی کلهریه که یه زیر شاخه ای از زبان کوردیه ...اما ایلام و کرمانشاه لک ...

عزیزدل میگم دسخوش روزگار دیگه الان خیلی از لکای لرستانم میگن ما اریم و لکی صحبت میکنن😂😂

عزیزم ببخشید منظوری نداشتم فقط ناراحتم چون افراد دیگه نمیدونن قوم لک جداست

میدونم فداتشم مهم خودتون هستید نظر دیگران اهمیت نداره

والا من رفیقای خابگاهی زیادی داشتم از بوکان از سنندج اصلا متوجه نمیشیم ولی زبان کرمانشاه و ایلام دسخ ...

باشه عزیزم حرف شما درسته😐 فقط قبلش یه سرچ بزن تو نت بگو بزرگ ترین ایل کورد در ایران...که ایل بزرگ و دلیر کلهر رو میاره بالا برات ..منی که سال هاست تو کلهرا زندگی میکنم هیچ کلهری خودشو لک نمیدونه..شبتون بخیر