..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌
کوردی ایلام و کرمانشاه در واقع همون لکی فقط اسمش عوض شده
😐😐😐 این جدید بود حاجی ...کوردی کلهریه که یه زیر شاخه ای از زبان کوردیه ...اما ایلام و کرمانشاه لک هم دارن ..و هیچ کلهری خودشو لک نمیدونه🥰
..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌
والا من دوستای کوردستانی زیاد دارم گفتن که کامل متوجه میشن😁 کوردی ایلام و کرمانشاه هم اکثرا کلهریه ...
والا من رفیقای خابگاهی زیادی داشتم از بوکان از سنندج اصلا متوجه نمیشیم ولی زبان کرمانشاه و ایلام دسخوش روزگار قرار گرفته و نام خودش را ب کردی تغییر داد😂
والا من رفیقای خابگاهی زیادی داشتم از بوکان از سنندج اصلا متوجه نمیشیم ولی زبان کرمانشاه و ایلام دسخ ...
باشه عزیزم حرف شما درسته😐 فقط قبلش یه سرچ بزن تو نت بگو بزرگ ترین ایل کورد در ایران...که ایل بزرگ و دلیر کلهر رو میاره بالا برات ..منی که سال هاست تو کلهرا زندگی میکنم هیچ کلهری خودشو لک نمیدونه..شبتون بخیر