2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوره طلاق و ذکر یا ودود 

ذکر اللطیف هم کلا مال مشکلاته من خودم یه بار دعوام شد با شوهرم هی نشستم گفتم همون موقع شوهرم اومد اشتی کردیم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

اینا رو بلدم 

اگه جواب داد که یعنی در طالع و قسمت هم هستن و این وصلت دوام داره 

اگه جواب نداد ( در دراز مدت ) یعنی در طالع و قسمت هم نیستن و به متارکه میرسه

آیه ی مودت خونده بشه به یه چیز شیرین و فقط زن و شوهر از آن بخورند 

ذکر یاودود ۱۰۰۱ بار ( پشت سر هم بدون قطع کردن و بدون صحبت با کسی ) خونده بشه به یه چیز شیرین و زن و شوهر ( و اعضای خانواده ) از آن بخورند [ هر بار نخون چون طولانیه ،، اینو یه دفعه بخون به سطل شکر ، سطل قند ، دبه ی شیره ، جعبه ی خرما و ... ( دهان نزدیک خوراکی باشه ( رو دبه یا رو بسته ی شکر نمیشه ) رو خوراکی باز شده میشه 

خوندن سوره های طلاق ، مجادله ، نساء ( البته نساء یه خورده طولانیه ) ، مزمل : هم میشه صوتشو گوش داد وقتی پاک نیستی ، هم میشه ترجمشو خوند به جای عربیش وقتی پاکی 

تو قنوت نمازهات من بعد آیه ی ۷۴ سوره فرقان بخون از : ربنا تا آخر آیه ( تو قنوت رو میشه به فارسی هم گفت ) 

غسل اویس قَرَنی ( جهت ایجاد محبت بین زن و شوهر ) : هر از گاهی اواخر حمام ،،،، غسل زیبایی زلیخا ( زن به چشم شوهرش زیبا و معشوقه بیاد ) ،،، غسل زیبایی یوسف ( مرد به چشم زنش زیبا و معشوقه بیاد ) : یا چنتا غسل داری : فلان و فلان و فلان و فلان غسل را انجام میدهم قربه الی الله 

ساعت شروع ( شروع و استارتش برای بار اول ) اذکار یا قرآن یا غسل : ( یکی از اونا هم کافیه ) : بهترتره که در ساعت سعد اکبر باشه .

تو گوگل بنویس : ساعت سعد اکبر ( تیتر اول نه ، تیتر دومم نه ، تیتر سوم : ساعات سعد و نحس | روزانه : ( بازش کن : استان و شهر رو وارد کنی ساعات هر روز رو میاره ( ساعت سعد اکبر ،،، ساعت سعد اصغر ،،، ساعت نحس اکبر ،،، ساعت نحس اصغر