2777
2789
عنوان

مو های زائد

84 بازدید | 16 پست

سلام دوستان دارم دق میکنم زیر چانه و گردنم کلا مو در آورده ترو خدا اگه راهی دارید بگید چیکار کنم خسته شدم از بس اصلاح کردم 😭😭😭😭😭😭💔

اعتماد بنفسم صفر شده اثن داغون شدم 

دکتر زنان برو ببین مشکلی نباشه چون معمولا مو زائد برای تداخل هورمونیه.. و فقط و فقط وکس کن.. نه بند بنداز نه تیغ نه هیچی.. فقط وکس .. من دکتر زنان رفتم داروهامو شروع کردم وکس هم کردم خیلییییی کم شد

شرایط‌دروغ‌انداگرانسانی‌انسان‌دیگری‌رادوست‌بدارد‌برایش‌جنگ‌به‌پامیکند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر زنان برو ببین مشکلی نباشه چون معمولا مو زائد برای تداخل هورمونیه.. و فقط و فقط وکس کن.. نه بند ...

چند باری رفتم لیزر اما زیر چونه اما باد میکنه طوری که حتی نمیتونم آب دهنمو قورت بدم دهنمو باز بسته کنم 😭

چند باری رفتم لیزر اما زیر چونه اما باد میکنه طوری که حتی نمیتونم آب دهنمو قورت بدم دهنمو باز بسته ک ...

🤦🏻‍♀️اصلا تاثیر داشت؟

ن گفتش باید ۸ جلسه بیایی ولی من دیگه نرفتم

فعلا دکتر زنان برو ازمایش بده خیالت راحت بشه.. اگه چیزی نبود وکس.. لیزر هم باید اول ببیتی مشکل نداشته باشی پریودت منظن باشع تا جواب بده

جای معتبر با دستگاه خوب برید. اگر تهران هستید، بیمارستان رازی و پیشنهاد میدم. اصلا شک نکنید و برید. ...

تهران نیستم اما دباره سعی خودمو میکنم برا لیزر امیدوارم جواب  بده🙏🥺