2777
2789

من آدم عادی هستم میانگرا هستم ولی همه میگن برونگرا هستم ولی هرکی میاد بهم میچسبه که دوست بشه یا عجیب و غریب و یا به شدت درونگرا هیچ وقت اون بچه هایی که عادی ترن اصلا نمیان با من دوست بشن نمی‌دونم چرا 

الان یکی از بچه ها که همه ازش فرار میکنن اومده به من چسبیده من کلا آدم مهربانی ام با همه دوست میشم ولی واقعا این شخص خیلی رومخه  یا پیام میدم تو گروه هیچکس جواب من و نمیده جز این چرا آدم های عادی از من خوششون نمیاد یا برونگرا ؟ اصولاً آدم های درونگرا و افسرده یا خجالتی  به من جذب میشن میترسم شانسم تو شوهر هم همین شکل باشه 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

نمی‌خوام بگم آدم های بدی هستند اما همیشه دوستام خجالتی بودن یا درونگرا و من همیشه زبونشون بودم دلم میخواد یکی زبون من باشه یا واسه من یه کاری کنه

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چر همه ازش فرار میکنن؟دلم سوختتتت

به شدت درونگرا هست و حقیقتش خیلی سوال های مسخره می‌پرسه هر چیزی که بقیه میگن برخلافشه از اون آدم هایی که با بقیه فرق داره و باحاله نیست از اون ادماییه که سر یه چیز های واقعا مسخره ای با همه فرق داره 

کاش امشب اینو نمیدیدمداشتم خودمو قانع میکردم کم کم از درونگرایی فاصله بگیرم و تغییر کنمیعنی الان بقی ...

آدم بدی نیست ولی من خستم دلم میخواد با آدم های برونگرا دوست بشم اما نمیدونم چرا همه دوستان خجالتی و درونگرا هستن دلم میخواد یه بارم شده یکی زبون من باشه 

به شدت درونگرا هست و حقیقتش خیلی سوال های مسخره می‌پرسه هر چیزی که بقیه میگن برخلافشه از اون آدم های ...

عجبببب.ولی خب باهاش بد نباشید گناه دارن اینجور ادما.حتما ازت خوشش که اومده سمتت 

آدم بدی نیست ولی من خستم دلم میخواد با آدم های برونگرا دوست بشم اما نمیدونم چرا همه دوستان خجالتی و ...

منم همیشه ادمایی که از خودم درونگرا ترن باهام اوکی میشن

میفهمم چی میگی

انگار تورو از بقیه جدا می‌کنه و با خودش می‌کشه پایین

عجبببب.ولی خب باهاش بد نباشید گناه دارن اینجور ادما.حتما ازت خوشش که اومده سمتت

من کلا با همه مهربونم اما امروز یه جوری شدم ترسیدم تو شوهرم بخت اینجوری باشه افسرده شدم 

منم همیشه ادمایی که از خودم درونگرا ترن باهام اوکی میشنمیفهمم چی میگیانگار تورو از بقیه جدا می‌کنه و ...

احساس میکنم مشکل از منه شاید من به اندازه کافی باحال نیستم که آدم های برونگرا با من دوست بشن اصلا امسال هیچ جوره نمیتونم با هیچکس دوست بشم پارسال برای اولین بار بهترین اکیپ دنیا را با دوستام تشکیل دادم که وقتی امسال همه مون رفتیم دبیرستان کلا هرکدوممون رفتیم به جا دلم برای قدیما تنگ شده بعضی اوقات میگم کاش تیزهوشان نمیرفتم پیش دوست های قدیمیم بودم 

من کلا با همه مهربونم اما امروز یه جوری شدم ترسیدم تو شوهرم بخت اینجوری باشه افسرده شدم

نه نترسس.چون مهربونی اینجوریه.محیط مدرسه فرق داره چون خیلی پیش هم هستید و دخترید اینجوریه.ازدواج فرق دارهه

احساس میکنم مشکل از منه شاید من به اندازه کافی باحال نیستم که آدم های برونگرا با من دوست بشن اصلا ام ...

منم دوره راهنمایی عالی بود هم دوست صمیمی داشتم هم اکیپ 

و دبیرستان کلا محیطش فرق داره بهت حق میدم

اما بعد یه مدت درست میشه

سعی کن خودت بری به بقیه بچه ها نزدیک بشی

نه نترسس.چون مهربونی اینجوریه.محیط مدرسه فرق داره چون خیلی پیش هم هستید و دخترید اینجوریه.ازدواج فرق ...

مرسی عزیزدلم ، امیدوارم همین جوری باشه