2777
2789
عنوان

عمل TUL سنگ کلیه و حالب

59 بازدید | 14 پست

سلام

دیشب عمل tul کردم (یه سنگ ۷.۵ میلی توی حالب) و یه لوله گذاشته توی راه حالب، الان بعد از حدود ۴۰ ساعت از عملم، موقع ادرار درد شدیدی در ناحیه کلیه ام حس می کنم، ادرارم به رنگ صورتی پررنگ هست، توی یه هفته اخیر از بس درد کشیدم، بدنم بی رمق شده، بیمارستان رضوی مشهد عمل کردم و ۳۱ تومان هزینه ام شد. البته اتاق دو تخته(۱.۵ روز استراحت)

کسی می دونه دردم تا کی ادامه داره؟ کلی روحیه ام رو باختم

نمونه سنگ رو بهم داده که فردا باید ببرم پاتولوژی واسه آزمایش...

با اینکه بیمارستان خصوصی بودم، دکترم در حد ۲۰ ثانیه برام وقت گذاشت و وقتی گفت لوله توی حالب هست، کُپ کردم چون فکر نمی کردم لوله کشی لازم باشه، بگمونم فردا یا پسفردا باید بدم مطبش...

اگه کسی انجام داده، لطفا اطلاعات تکمیلی بزاره. سپاس

سلام داداش من tul  نکردم  عمل pcnl کردم. از پهلو سوراخ میکنن وارد کیله میشه سنگ درمیارن  ، برای شما از راه مجرای ادرار لیزر وارد میکنن سنگ داخل حالب رو خورد میکنن دفع میشه،  احتمالا منظورت از لوله اسنت هست یکی دوفته بعدش باید بری بری دکتر دربیاره بیشتر از یک ماه نباید باشه چون باعث عفونت میشه رنگ ادرار هم بخاطر عمل لیزر هست بهرحال تا حدودی کلیه و مجاری ادرار آسیب میبینه فقط باید مایعات خیلی زیاد بخوری رنگ ادرارت شفاف بشه لوله رو بخاطر این میزارن خورده سنگها از کلیه و حالب مستقیم دفع بشه داخل مثانه نره  دردش هم فقط باید معایات زیاد بخوری و شیاف دیکلوفناک میتونی استفاده کنی.

سلام داداش من tul نکردم عمل pcnl کردم. از پهلو سوراخ میکنن وارد کیله میشه سنگ درمیارن ، برای شما ...

ممنون از پاسخگویی ات🌷

اما لوله رو توی مجرای ادراریم احساس نمی کنم، فکر می کنم مستقیم از کلیه تا مثانه اومده که توی مثانه خالی بشه، اما درد رو سمت کلیه احساس می کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عمل باز شدم اینو برام گذاشتن بعد دو هفته تو اتاق عمل در اورد

شنیدم عمل باز بهتره، ذرات سنگ برگشت می کنن به کلیه و مجدد تشکیل سنگ میدن، طریقه ساخت سنگ کلیه مثل نبات هست که یه ذره نبات رو به یه نخ وصل می کنن و محلول آب شکر غلیظ رو هم درست می کنن و طی فعل و انفعالاتی نبات بزرگ ساخته میشه...

من اینو نمیدونستم وگرنه عمل باز انجام میدادم.

وقتی درش اوردن تا بیست چهار ساعت احساس سوزش و تکرر ادرار داشتم

من از بعد عمل همون جوری ام، کلیه ام خیلی موقع ادرار درد داره، انگار یه سنگ دیگه توی کلیه ام داره حرکت می کنه، توی دستشویی نفسم از شدت درد روی توالت فرنگی حبس میشه

شنیدم عمل باز بهتره، ذرات سنگ برگشت می کنن به کلیه و مجدد تشکیل سنگ میدن، طریقه ساخت سنگ کلیه مثل نب ...

خدا برا هیچکی نیاره       مشکل من تنگی حالب به کلیه بود خداروشکر کلیه ام سنگ ساز نیست

ممنون از پاسخگویی ات🌷اما لوله رو توی مجرای ادراریم احساس نمی کنم، فکر می کنم مستقیم از کلیه تا مثان ...

خواهش ، لوله اونقدر بزرگ نیست تا مثانه برسه ، اون درد بخاطر جای سنگه لیزر که میزنن سنگ خورد بشه بهرحال به بافتها هم آسیب میزنه خودکلیه مثل تیکه های کوچیک کوشت ریز ریز میشه بهرحال مهم اون سنگ بوده که داخل حالبت گیرکرده بوده و خیلی درد شدیدی داشته از کلیه تا کشاله ران  یه چند روز مراعات کنی ایشالا خوب میشی سنگت هم احتمالا اگزالات یا کلسیم هست  نمک و دوغ و اینا نباید زیاد مصرف کنی

امروز خییییییلی درد داشتم، رفتم بیمارستان رضوی، مجدد سنو و آزمایش انجام دادم و آخر گفت لوله  دبل جی از پایین توی مثانه و از بالا نامشخصه، یه سنگ پنج میل توی کلیه است و درد رو هم‌باید تحمل کنم، ساعت ۴ تا ۶ دکتر میاد و باید پیشش

ساعت ۶ عصر مجدد رفتم پیش دکترم که عملم کرده، غیر مستقیم بهم گفت خیلی لوسی و داری زیادی بزرگش می کنی، اما واقعا موقع ادرار جوووونم در میاد و ظهر تا قبل از شیاف و بعد هم تزریق مسکن توی اورژانس درد خیییییییلی شدید داشتم، الان مثانه ام یخورده درد می کنه و موقع ادرار دردم خیلی کمتره، فقط یه حس بد دارم و اونم اینه که مجدد تکرتر بشه دردام، دکتر گفت اگه دردت خیلی غیر قابل تحمل بود بیا چهارشنبه (دو روز دیگه ) لوله دبل جی رو خارج کنم ولی اگر تونستی تحمل کنی، چهارشنبه هفته دیگه بیا، تازه اونم با ارفاق

دکتر میگه اگه زودتر لوله دبل جی خارج بشه، احتمال چسبندگی شدن حالب زیاد میشه و بهتره حداقل ۱۰ روز صبر کنی🤒

من عمل باز شدم اینو برام گذاشتن بعد دو هفته تو اتاق عمل در اورد

خوبی عمل باز اینه که دیگه سنگ خورده توی کلیه نمی مونه که باز تشکیل سنگ بزرگتر بده... امیدوارم بهتر بشی