2777
2789
عنوان

چی از خودتون دوست دارید که برخلاف معیارای زیباییه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 59 پست

دیگه خال های رو صورتم یکی رو گونم یکی کنار لبم قرارم نیس لیزر کنم 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه چیم مخالف ترنده بازم  خداروشکر 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

موهام فر و وحشیه و‌ رنگ نشده 

چشمام کوچیکه 

با صدا میخندم

اضافه وزن دارم

دندونام لمینیت نیست

بینی ام بزرگه

ولی عاشق خودمم

کار دست خود خدام

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

موهام فر و وحشیه و‌ رنگ نشده چشمام کوچیکه با صدا میخندماضافه وزن دارمدندونام لمینیت نیستبینی ام بزرگ ...

تو بنظر من خیلی جذابی پس من کارکتر های اینطوریو خیلی دوس دارم

....

زاویه فکه دیگهرخ عقاب رو بنما بعد بیا رخ منو بنماغیر از شوخی بیشتر از زاویه فک ۹۰ درجه اس😁😂

نه آخه اسی گفته چه چیزی از خودتونو دوس دارید که خلاف معیارهای زیبایی هس. من به این خاطر پرسیدم مگه چه شکلی هس که خلاف معیارهای زیبایی هس ولی دوسش دارین

چرررااا😁

چون ابروهات فاصله داری خیلی کیوتی 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

چون ابروهات فاصله داری خیلی کیوتی

🥰😘

میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️‍🩹