2777
2789
عنوان

مشاعره صبورانه

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 90 پست
یار با ما بی‌وفایی می‌کند. بی‌گناه، از من جدایی می‌کند ; شمع جانم را بکشت آن بی‌وفا. جای دیگر روشنای ...

یار وداع می کند، تاب وداع یار کو؟

وعده وصل می دهد، طاقت انتظار کو؟

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ملکا ذکر تو گویم که تو پاکی و خدایینروم جز به همان ره که تو ام راهنمایی

یا چشم بپوش از من از خویش برانم

یا تنگ در آغوش بگیرم که بمیرم

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...
یار با ما بی‌وفایی می‌کند. بی‌گناه، از من جدایی می‌کند ; شمع جانم را بکشت آن بی‌وفا. جای دیگر روشنای ...

دردم از یار است و درمان نیز هم

دل فدای او شد و جان نیز هم

بی تواما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم...

نامردددد واقعانم خواهرشوهر بازی دراوردی🥲😂یاری اندر کس نمی‌بینیم یاران را چه شد؟دوستی کی آمد آخر دو ...

ببین این بیتی ک گفتی منظورت به من بود 

دیدی گفتم 😕😂

دل میرود ز دستم صاحب دلان خدا را

دردا که راز پنهان خواهد شد اشکارا

ببین این بیتی ک گفتی منظورت به من بود دیدی گفتم 😕😂دل میرود ز دستم صاحب دلان خدا رادردا که راز پنها ...

شعر زن داداشی پر از طعنه😂😂

الا یا اَیُهَا السّاقی اَدِرکَاسَاً و ناوِلها

که عشق آسان نمود اوّل ولی افتاد مشکلها

بی تواما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم...

دوستی با هرکه کردم زد ب قلبم خنجری اشیان هرجا ک رفتم شد نصیب دیگری

یا رب سببی ساز که یارم به سلامت. بازآید و بِرهانَدَم از بندِ مَلامت.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

شعر زن داداشی پر از طعنه😂😂الا یا اَیُهَا السّاقی اَدِرکَاسَاً و ناوِلهاکه عشق آسان نمود اوّل ولی ا ...

😂😍 عاشقتم زنداداش

بیا صلح آمیز ادامه بدیم 

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است 

با دوستان مروت با خواهر شوهر مدارا