2777
2789
چه حرفیه معلم توی مدرسه درس نمیده؟ بیکار میشینه بازی میکنه؟

شما احتمالا معلمی که اینجوری طرفداری میکنی.میخوای درسم ما بدیم.معلم میاد کاردستی رو میگه خونه انجام بدن در صورتی که بچه دبستانی توان درست کردنشو نداره باید تو کلاس انجام بشه اگه هدف آموزشه.تمرین های نگارشم میگن خونه حل کنید کلا همه چی با ماس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما احتمالا معلمی که اینجوری طرفداری میکنی.میخوای درسم ما بدیم.معلم میاد کاردستی رو میگه خونه انجام ...

نه همه چی با شما نیست 

ولی اینکه توقع داری کاردستی توی مدرسه انجام بشه و تکالیف توی مدرسه بنویسن نشون میده از یکسری مسائل بی اطلاعی.

کاردستی برای تقویت دست و انگشت و‌مهارت بچه است و با کمک مادر باید درست بشه ، مگه معلم میتونه همزمان مواظب ۲۰ تا بچه ۶ ساله باشه که دستشون با قیچی صدمه نبینه؟

بله من دبیرستان پایه ۱۲ تدریس میکنم و میدونم چقدر معلم بودن و کنترل کلاس و آموزش دادن سخته

شما اگه میخوای توی منزل کمتر فرزندت مشق و کار داشته باشه بهترین گزینه براتون مدارس بدون کیف است که ساعت آموزشی طولانی تر است و کار منزل بسیار کمتر

نه همه چی با شما نیست ولی اینکه توقع داری کاردستی توی مدرسه انجام بشه و تکالیف توی مدرسه بنویسن نشون ...

نیازی ندارم شما بخوای منو راهنمایی کنی.من دخترم غیرانتفاعی درس میخونه ۴۵ تومن پول دادم که یه فرقی با دولتی داشته باشه  و تا حالام ندیدم کسی بگه کاردستی باید با کمک مادر درست بشه به حق چیزای ندیده نشناخته معلما باید انصاف داشته باشن 

نه همه چی با شما نیست ولی اینکه توقع داری کاردستی توی مدرسه انجام بشه و تکالیف توی مدرسه بنویسن نشون ...

در ضمن دختر من ۶ سالش نیس کلا تو هر رده سنی کاردستیو میگن خونه درست کن به چه دردی میخوره هم هزینه هم بار کاری اضافه برای مادره بیچارس ما که راضی نیستیم گردن معلماس حق الناسه

نیازی ندارم شما بخوای منو راهنمایی کنی.من دخترم غیرانتفاعی درس میخونه ۴۵ تومن پول دادم که یه فرقی با ...

بچه من پیش دبستانی میره و ۴۸ تومن شهریه پرداختم و از الان دارن روی مهارت تقویت انگشتان و ....کار میکنن که کلاس اول براشون سخت نباشه، من از روی اطلاعاتم بهتون توضیح دادم وگرنه برای من سود و زیانی نداره

در ضمن دختر من ۶ سالش نیس کلا تو هر رده سنی کاردستیو میگن خونه درست کن به چه دردی میخوره هم هزینه هم ...

خانم عزيز این کارها همشون بخشنامه دارن از اداره که چطور باید انجام بشن ، شما بررسی کنید مدرسه دولتی یا غیر انتفاعی همشون همین روال رو پیش میبرن و کاردستی با کمک مادر انجام میشه،  من که معلم دبستان نیستم ولی همکار زیاد دارم پایه اول تدریس میکنن 

خانم عزيز این کارها همشون بخشنامه دارن از اداره که چطور باید انجام بشن ، شما بررسی کنید مدرسه دولتی ...

آره آفرین منم خواهرم معلم دولتیه دبستان.بخش نامه رو نشونم داده که نباید امتحان کتبی گرفته بشه و شفاهیه ولی میگیرن و اصلا به موارد بخش نامه توجه نمیکنن چیزیم راجب کاردستی نگفته بودن

آره آفرین منم خواهرم معلم دولتیه دبستان.بخش نامه رو نشونم داده که نباید امتحان کتبی گرفته بشه و شفاه ...

پس باید شما کامل در جریان باشید

آموزش چند مرحله ای و روش ها و...

کار دستی برای بچه خیلی خوبه ، خلاقیت و دست ورزی رو تقویت میکنه

بخش نامه که یکی دو تا نیست،  تقریبا هر ماه بخش نامه میاد

توی مدرسه آموزش میده بهشونکمک میکنه قوانین کلاس و مدرسه رو یاد بگیرنتمرین و مشق شب همیشه بوده، ربطی ...

الان ما کلا درسا روتوی خونه انجام میدیم فقط معلم درس میده  

کاردستی هم حتی توی خونه؟؟ کاربرگ و همه توی خونه

عجیبه  سیستم اموزش 

نیازی ندارم شما بخوای منو راهنمایی کنی.من دخترم غیرانتفاعی درس میخونه ۴۵ تومن پول دادم که یه فرقی با ...

منم ۳۵ تومن دادم برای کلاس اول  و کلا کارا رو دوش خودمونه   و معلمم فقط درس میده کلا ۱۰ تا بچه توی کلاسن    خیلی پشیمونم 

پس باید شما کامل در جریان باشیدآموزش چند مرحله ای و روش ها و...کار دستی برای بچه خیلی خوبه ، خلاقیت ...

کاملا در جریان هستم از همه بخش نامه ها هم خبردارم آموزش پرورش کلا به نفع خانواده هاس ولی برعکس عمل میکنن معلم ها