2777
2789
عنوان

چرا من خواستگارام خوبن ولی به درد من نمیخورن

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 20 پست
مشکل منم همین مخصوصا ظاهرشون خیلی با من متفاوته من قدبلند و لاغر اونا بیشترشون قدکوتاه و چاق

منم قد بلندم پسرای کوتاه میان

مامانم میگه سخت میگیری اما بخدا از پسر قد کوتاه بدم میاد

هیچ جوره نمی تونم کنار بیام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم قد بلندم پسرای کوتاه میانمامانم میگه سخت میگیری اما بخدا از پسر قد کوتاه بدم میادهیچ جوره نمی تو ...

وای اطرافیان منم همینو میگن 

هی میگن تو سخت گیری دیگه چی میخوای 

فکر میکنن چون طرف شغل و خونه یا ماشین داره دیگه قد و قیافه اصلا نباید برای آدم مهم باشه 

منم قد بلندم پسرای کوتاه میانمامانم میگه سخت میگیری اما بخدا از پسر قد کوتاه بدم میادهیچ جوره نمی تو ...

دقیقا مشکل خواستگار آخری منم همین بود همه چیزش خوب اوکی بود خیلی خوب بود خودش و خوانواده اش خیلی هم پیگیر شدن بعدش خیلی اعصابم خرده خیلی همش تو خیابون داشتم گریه میکردم میگفتم خدا چرا بخت و اقبال من باید اینجوری بشه چرا همه میومدن یه ایرادی داشتن این که همه چیزش پسند من بود باید قدش اینجوری باشه خدا دیگه رسما داره منو بازی میده

دقیقا مشکل خواستگار آخری منم همین بود همه چیزش خوب اوکی بود خیلی خوب بود خودش و خوانواده اش خیلی هم ...

می فهمم💔

من رد که میکنم بابام عصبانی داد میزنه تو دنبال ادم کامل و بی ایراد می گردی که وجود نداره

صد سالم بشینی نیست

ولی بخدا من معیارام زیاد نیست

چیزایی که می خوامم واقعا واجبه و نمی تونم کوتاه بیام

اگه مجبوری برم پس فردا همین جا تاپیک میزنم که به دلم نمی شینه و حالم ازش بهم میخوره

والا من مثل دخترای دیگه خونه یا ماشین مدل بالا نمی خوام( در حالی که خونه بابام اینا رو دارم) همینای که میخوام مثل قد اخلاق کاری بودن خانواده آروم خسیس نبودن

خدا ازم دریغ میکنه

می فهمم💔من رد که میکنم بابام عصبانی داد میزنه تو دنبال ادم کامل و بی ایراد می گردی که وجود ندارهصد ...

بخدا فقط من میدونم چه عذابی میکشیم

از طرفی جوونی و شادابیمون روز به روز از دست میره از طرفی واقعا دوست داریم ازدواج کنیم آدم مناسب نیست از طرفی دیگران سرکوفت میزنن و درک نمیکنن آدمو