2777
2789
عنوان

خونه 200 متری تو تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 2361 بازدید | 147 پست
تو شهرستان واقعا میشه گرفت اندازه یه خونه کوچیک تهران میشه...اکثرا توی جاهای خفن نیستن

تو شهرستان که قیمت 200 متری تو تهران بهت خونه ویلایی 200 متر اصلا تو مناطق پایین هم نمیدن 

آها آرع تهران متراژشون کمه من شهرستان خونه ۵۰۰ متری هم دیدم ولی تهران ۱۸۰ به بالا ندیدم تازه اونم تو ...

درسته 

ولی فک کن قیمت یه ۶۰ متری تو تهران با یه ۳۰۰ متری تو شهرستان برابره 

if you drown , you die whether in the sea our in the dream 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزان تهران هم یک شهرستان هست از استان تهران .

نه والا شهرستان نیس 😐😐 

شهرستان تهران از استان تهران 🤣🤣 دیگ خود تهران منطقه بندی دارع ولی شهرستانش فقط میشه کرج 

منظور من از شهرستان این غرب و شرق و شمال و جنوب بود 

آها آرع تهران متراژشون کمه من شهرستان خونه ۵۰۰ متری هم دیدم ولی تهران ۱۸۰ به بالا ندیدم تازه اونم تو ...

اخه بقیه کاربران میگن بابا ما منظورمون تو بالاشهر تهران بود یا شهر های بزرگ 

میگن ما هم همون رو منظورمونه😐🤦‍♀️

من فکر کردم مامانم پولدار شده😐🤣🤣🤣🤣🤣فهمیدم زیر خط فقره ارثیش

همین که تو این شرایط داریم زندگی میکنیم شاهکاره

حالا باشه سی متر، هرکی داره زحمتشو کشیده

نظر چهارتا تازه به دوران رسیده رو محل نزار ، زیر خط فقر واقعی مغز نداشته اون تازه به دوران رسیده هست که میاد زحمت جمعیت زیادی رو نادیده میگیره و مسخره میکنه

شعورش زیر خطه

آدم پولدار واقعی آدم حسابیه عمادیه براش چون با اصالت بوده نسل در نسل، نمیاد چوسی ناشتا بیاد 

این مزخرف ها و پز های الکی مال چهارتا گدا گودول تازه به دوران رسیدست

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂

من الان تو خونه 540 متری نشستم 😂 ولی خب مال خودم نیس چ فایده اجاره نشینیم شهرستان هم هستیم 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

عزیزم تعجب میکنم واقعا چجوری ۲۰۰ متر براتون غیرقابل باوره ما خونه قبلیمون ۲۰۰ متر بود مستاجر هم بودیم تازه ، تو شریعتی تهران اونقد نجومی نیس قیمتا

اگه امضامو دیدی یه صلوات ب نیت قبول شدن تو رشته مورد علاقم بفرست🥲🎀

قیمت خونه هم بستگی به کدوم منطقه بودن یا کدوم شهر بودن داره داخل روستا یا بعضی شهرستانها زمین ارزونتره خونه با متراژ های زیاد میسازن

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

نه والا شهرستان نیس 😐😐 شهرستان تهران از استان تهران 🤣🤣 دیگ خود تهران منطقه بندی دارع ولی شهرستان ...

با این اوصاف 

بهش بگیم ایالت بهتره دهن پر کن تر هست 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن .