2777
2789
عنوان

از مردای سن بالا خوشم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پستمو برداشتم میتونی تاپیکتو حذف کنی🧡

ـ▄▄▄▄·  ▄▄▄·  ▄ .▄ ▄▄▄· ▄▄▄  ▐█ ▀█▪▐█ ▀█ ██▪▐█▐█ ▀█ ▀▄ █·▐█▀▀█▄▄█▀▀█ ██▀▐█▄█▀▀█ ▐▀▀▄ ██▄▪▐█▐█ ▪▐▌██▌▐▀▐█ ▪▐▌▐█•█▌·▀▀▀▀  ▀  ▀ ▀▀▀ · ▀  ▀ .▀   █▄▄░▄▄█░▄▄█░█░█▄░▄████░▄▄▄█░▄▀██▄██▄░▄█▀▄▄▀█░▄▄▀███░███░▄▄█▀▄▀██░█████░▄▄▄█░█░██░▄██░██░██░█░▀▀▄███░███▄▄▄█▄█▄██▄█████░▀▀▀█▄▄██▄▄▄██▄███▄▄██▄█▄▄▀ 

نه اگه دوست داری بگو عزیزم

یکیشون ۲۵سالش بود

از لحاظ مالی خوب نبود و خب ما وضعمون خوبه 

بعد خب من گفتم اوکی من بخاطر این صبر میکنم گفتم من هستم باهم میسازیم

بعدااا فهمیدم که این آقا بخاطر وضع مالیه بابام باهام بوده و اصلا بخاطر بی پولیش باعث شده بود یه آدم سواستفاده گر و بی اعصاب بشه 

بزا همین فهمیدم پول همه چیزه من خودم اعصابم خورد میشه یه خرید که میرم دیگه کلا اوکی میشم

اصلا اینا به کنار طبق تجربه هایی داشتم مرد سن بالا باشه دلیل نمیشه بد باشه چون قرفا سنش بالاس ممکنه از یه جوون با درک تر باشه

هیچوقت الکی عصبی نمیشم اگه عصبی شدم یعنی پا گزاشتی رو دمم و مقصر خودتی

عزیزم شما چون پدر بامحبتی نداشتی طبیعیه که الان دنبال پدر باشی

خب اره ولی من از لحاظ طاهری واسم جذابه نه محبتی🤡

یکیشون ۲۵سالش بوداز لحاظ مالی خوب نبود و خب ما وضعمون خوبه بعد خب من گفتم اوکی من بخاطر این صبر میکن ...

وقتی تو چهل ساله بشه اون حدود شصت پنج هفتاد بیوه میشی ، یا سکته می‌کنه باید پوشکش کنی . یا میخوای بری بیرون اون پا درد داره . جن سی هم تو زن جوونی اون دیگه نا نداره .

وقتی تو چهل ساله بشه اون حدود شصت پنج هفتاد بیوه میشی ، یا سکته می‌کنه باید پوشکش کنی . یا میخوای بر ...

اینایی شما میگی شامل یه آقا با روتین زندگی سالم و بدنساز ورزشکار نیستا 

داری بابابزرگ منو میگی😂