2777
2789
عنوان

از مردای سن بالا خوشم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 69 پست
برعکس من از مردای بزرگ خوشم نمیاد همیشه از خودم کوچیکترها واسم جذاب و جوون و باپرستیژ بودناخرشم با ...

خب پس انشالا من با یه مرد ازدواج میکنم😂🤌🏻

هیچوقت الکی عصبی نمیشم اگه عصبی شدم یعنی پا گزاشتی رو دمم و مقصر خودتی

خیلی بچه ای بخاطر اونهاین حس اصلا طبیعی نیست

کی گفته طبیعی نیس؟

خیلیا همینطورین تو تاپیک ببین خیلیا گفتن منم همینطور و کاملا ربط به سلیقه داره

از مردای پخته خوشم میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا از یکی ۲۰ و خورده ای سال ازت بزرگتره حست طبیعی نه عزیزم اصلا اینجور نیست

خب میشه شوگر ولی من خوشم میاد دیگه چه کنم

ببین چون تجربه نکردی این حس رو داری اینجور روابط روان رو داغون میکنه چون هیچ وجه اشتراکی وجود نداره ...

تجربه ربطی به سن نداره 

من دخترخاله مامانم با یکی ۲۰سال از خودش بزرگتر ازدواج کرد الان یارو بردتش عمان انقدم با درک و خوشبخته

ولی دوستم با نامزدش ۳سال اختلاف سن دارن هروووز کار دوستم گریه کردنه و اصلا خوشبخت نیس

اسی یه چیز دیگه

من از شوهر خیلی خیلی هیکلی خوشم میاد 

از پسرای لاغر  اصلا خوشم نمیاد😬 

فک کنم آخر یه پیر مرد خیلی هیکلی  و گنده  را پیدا کنم باهاش ازدواج کنم😂

ولی خب اخلاف سنی زیاد خوب نیست .بیشتر از ۱۲ سال اشتباهه .‌چون واقعا تفاهم نخواهید داشت . فک‌کن  ۴۰ سالت باشه اون ۶۴ سالشه و از جاش نمیتونه بلند بشه

‌‌‌

اسی یه چیز دیگهمن از شوهر خیلی خیلی هیکلی خوشم میاد از پسرای لاغر اصلا خوشم نمیاد😬 فک کنم آخر یه پ ...

عکسایی بالا گزاشتم ببین کراشامن😁

من خودم چون هیکلم خیلی خوبه مثلمن حق طبیعیمه انتظار داشته باشم پارتنرم بدنساز باشه خب

مرد بدنساز البته نه دسر بدنساز😁😂

تجربه ربطی به سن نداره من دخترخاله مامانم با یکی ۲۰سال از خودش بزرگتر ازدواج کرد الان یارو بردتش عما ...

اول اینکه اینا چیزا هایی هست که ذهنت برای خودش میبافه و میخواد خودش رو قانع کنه این درسته هر کسی پولداره دلیل بر این نیست خوشبخته تو از درون هیچکس و مشکلاتش خبر نداری اون ظاهری رو میبینی که دوست داره بهت نشون بده خودت رو با کسی مقایسه نکن

الانم این حرفا بی فایده اس چون هیچوقت قرار نیست که بپذیری تا زمانی که اون حس رو تجربه نکنی بعدش میفهمی ای بابا ...

اول اینکه اینا چیزا هایی هست که ذهنت برای خودش میبافه و میخواد خودش رو قانع کنه این درسته هر کسی پول ...

ای بابا قربونت برم چرا تو نمیفهمی منظور منووو😂🥹

اولن اینکه پول ۴۰درصد خوشبختیه مطمئنا کسی که پول دار باشه روان بهتری داره

من خودم اندازه یه زن ۳۰ساله تجربه بودم انقد تو اجتماع بودم 

مستقلم از ۱۶سالگی کار میکنم و دوبار نامزد کردم و جدا شدم 

حوصله داری ادامه حرفمو بزنم چون یکم طولانی میشه؟