2777
2789
عنوان

با یه پسری اشنا شدم بیاین

66 بازدید | 6 پست

مجازی اشنا شدیم قراره اخر هفته همو ببینیم 

از همون اوایل تو صحبتا گف دیگه دوره رابطه سنتی تموم شده دو نفر کار میکنن اینده رو میسازن

و گف که از رابطه معامله ای بدش میاد که دختر از پسر خرج زندگیش رو میگیره گف مث معاملس نه رابطه واقعی برای خود اون فرد به برابری مالی اعتقاذ داره

و امروز فهمیدم دو تا شغل داره یه بیزینس شخصی داره که نگف چیه و انگار نمیخواست بگه 

نظرتون چیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم خسیسه

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

نظرم کاملا منفیه فقط فرار کن چرا ؟! چون تا آخر عمر موظفی کار کنی یعنی از نظرش زن هم باید پا به پای یک مرد کار کنه مخارج ها هم مشترک باشه فشار مالی روی دوش توام هست پسفردا حامله میشی پریود میشی درد داری چند روز میخوای سرکار نری بخوای بشینی خونه منت می‌ذاره سرت ،پول نمیده بهت چون از نظرش جزو وظایفش نیست ،من خودم درآمد دارم به اندازه خودم ولی اگه نامزدم بگه باید کار کنی عصبی میشم حس بد میگیرم در هر صورت چه سنتی چه مدرن بیشتر بار مالی روی دوش مرد هست حتی غربی ها هم به این قضیه اعتقاد دارن