2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم چرا درمان نمیکنی یبوست رو که انقد زور بزنی ای بابا الان هیچی به مخم نمیرسه

یبوست بارداری با هیچی درمان نمیشه، چون مدام باید قرص آتن بخوری که اونم خودش یبوست زاس

⛔⛔ درخواست دوستی ممنوع⛔⛔حتی برای شما دوست عزیز
منم چند روزه یبوست دارم نمیدونم علتش چیه قرص آهن هم خیلی وقته میخورم ولی اینجوری نشده بودم تابحال، چ ...

وای یبوست همین جوریش هم بده عذاب آور چه برسه تو بارداری باشه 🤦🤦🤦🤦

منم سابقه یبوست دارم 

ببین دکتر دارویی چیزی نمی‌ده ؟

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

وای یبوست همین جوریش هم بده عذاب آور چه برسه تو بارداری باشه 🤦🤦🤦🤦منم سابقه یبوست دارم ببین دکتر ...

من هربار رفتم دکتر یادم رفته درباره یبوست ازش سوال کنم چند روز پیش اتفاقا مطب بودم باز یادم رفت البته حرکات روده م کند شده تو بارداری ولی انقد وضعیتم وخیم نبود نمیدونم چکار کنم

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚