2777
2789
عنوان

مجردا نامزدا عقدیا متأهلا هیچ وقت برا شوهرتون فداکاری نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 30 پست
من نمونه بارز این تاپیکم ، زمین بره اسمون ، اسمون بیاد زمین الویت اول و اخر خودمم ، فداکاری صفرررر😂 ...

دمت گرم حداقل هیچ وقت به خودت نمیگی چقد خر بودی 

دور از جون

🌸🩷🪽A:S
دقیقا، وقتی لازمه خب اون طلا رو چیکارش میخوای کنی وقتی مثلا خونه نداری ماشبن نداری

اگه مرد  از همه وجودش مایه بزاره و نتونه خدایی بی انصافیه زیاد گیر بدی بهش

اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِيَ الذُّنُوبَ الَّتِي تَحْبِسُ الدُّعَاء(خدایا ببخش آن گناهانم را که دعایم را حبس کرده) )))))درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم   >>> به نام خدای صحرای طبس......<<<                         ●●روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/ ●●                       ●● من سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد ●●          >> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"                                                   حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"                                  مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی ))))                                                                                                               ***در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی **                    یا کاشف الزفرات(ای برطرف کننده آه های بلند و نفس های عمیق)  خدایا من منتظر معجزه ت هستم 💚                       

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ان شاالله زندگی خوبی و شروع کنی💔خیلی دردناکه‌ چوب ذات خوبمون‌ میخوریم

خیلی ممنونم...بله درسته، این دنیا جایی برای آدم های خوش ذات نداره،باید مثل خودشون رفتار کنی تا برات ارزش قائل باشن

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...

هعی این کارو منم کردم شدیداً پشیمونم اصلا راضی که نشد هیچ طلبکارمم هست😅

یه جایی از زندگیم قرار دارم نمی‌دونم تاوان کدوم اشتباهاتمو دارم میدم 😅🖤 دیگران من را فرد ساکتی می بینند؛درحالی که ذهنم پر از انبوه فریادهاست.💔هی ساڪت میشی هی بیشعور‌تــر میشن🤏🙃 یه جاهایی از زندگی با خودت میگی چی فکر میکردیم و چیشد 🙂 ازدواج کردنم بزرگترین اشتباه زندگیم بود 🥹

خب زندگی مشترک همینه دیگه اسمش روشه نمیشه همه بار ها رو دوش اون باشه یه جاهایی تو فداکاری میکنی اون ...

من میگم گذشت میکنم ولی یکساعت بعدش خطایی میکنم اون نمیگذره این اتفاق امروز افتاد برام من بخاطر کل فداکاریام‌ پشیمون شدم

اول اینکه مچکرمدوم اینکه پس من وقتی با همسرم خواستیم خونه بخریم طلاهامو نفروشم که دوتامون بیوفتیم تو ...

اگر به اندازه سهمتون‌‌ بزنه به نامتون اوکیه اگر نزنه چی؟ نزنه مشکلی نیستا ولی اگر یه روزی طوری رفتار کنه که پشیمونتون‌ کنه هیج وقت خودتون رو نمیبخشید

مرد این مدلی کمه ...پارتنر خودم عالیه از هر لحاظ اما پشیمونم کرد ازخیلی از خودگذشتگی هام

پارتنر رو با شوهر مقایسه نکن

تو زندگی مشترک وقتی میبینی با فروختن طلا به چیز بهتری میرسی و زندگیت بهتر میشه چه اشکالی داره طلا بفروشی

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست